Jump to content

BBB - Bassieboy's Blog

  • artikelen
    19
  • reacties
    91
  • bezichtigingen
    5982

Vertraging


Bassieboy35

1221 bezichtigingen

PYfIAbz.png

Fin, einde, of hoe je het wil noemen. Het zit erop. Mijn vorige artikel is inmiddels alweer van zo'n vier maanden geleden. (eigenlijk was ik al twee maanden geleden hier aan begonnen, maar had nooit tijd om het af te maken. :clown:) In de tussentijd is er veel veranderd. Afgelopen zomer heb ik mijn vwo diploma gehaald. Natuurlijk leuk om afscheid te kunnen nemen van de middelbare school na al die jaren, maar daarmee kwam er ook meteen een einde aan de vertrouwde omgeving.

Een volgende stap was namelijk een nieuwe uitdaging aangaan op de universiteit aan de andere kant van Nederland, in Rotterdam. Als ik voor Groningen had gekozen dan was de vertrouwde omgeving aardig intact gegebleven, omdat 90% van mijn school die kant op gaat. Sinds augustus heb ik mijn stekkie in Rotterdam gevonden en eens in de zoveel weekenden kom ik weer eens terug in Twente. Helaas te weinig om mijn radiocarrière bij AAFM voor te zetten.

Sinds 1 augustus ben ik na zo'n 2,5 jaar dan ook gestopt met mijn hobby. Een optie is om in Rotterdam verder te gaan, maar momenteel laat de tijd het niet echt toe en vorig jaar is de lokale omroep daar failliet gegaan. Ondanks dat blijf ik gewoon radio luisteren en incidenteel mag ik hier op het forum de plaatjes opuitzoeken.

Wat overigens nog wel leuk is om te vermelden is dat @Tommie59 een van mijn vaste luisteraars was en nog een kaartje stuurde toen ik stopte. Nogmaals bedankt, Tom!

gallery_123064_235_68638.jpggallery_123064_235_24462.jpg

Tot over een paar maanden ofzo.

8 reacties


Recommended Comments

Een volgende stap was namelijk een nieuwe uitdaging aangaan op de universiteit aan de andere kant van Nederland, in Rotterdam. Als ik voor Groningen had gekozen dan was de vertrouwde omgeving aardig intact gegebleven, ...

Daar ging het inderdaad fout.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...