Jump to content

CrewLife

 • entries
  36
 • comments
  244
 • views
  57,713

Contributors to this blog

 • Thundercover 11
 • Dutchy3010 10
 • Jowx 5
 • PrioX 3
 • Puma 2
 • NandroDavids 2
 • .Levi. 1
 • .Timothy 1
 • Guardian1980 1

Een schone lei...


PrioX

2,514 views

Daar ben ik dan met mijn eerste CrewLife-artikel. Hoewel ik al een paar jaartjes toegang had tot deze blog vond ik het nooit zo interessant om te gebruiken. Dit is overigens een van mijn eerste blogartikelen. Ik heb wel eens mogen invallen voor OWN en een klein aantal artikelen geschreven voor Gamers Paradise (wie kent dat nog? :P). Wellicht dat ik hier een gewoonte van maak om jullie op de hoogte te houden. :) 

 

Sinds vrijdag ben ik dan administrator. Iets wat ik jaren geleden nooit verwacht had en ook niet mijn doel was. Maar tijden veranderen en dat is merkbaar. Sinds dat ik in de crew zit (nu zo'n vier jaar) ben ik fanatiek bezig geweest met het netwerk. Niet alleen voor de schermen ben ik bezig geweest activiteit te creëren, ook achter de schermen heb ik tientallen uren, samen met anderen crewleden, gespendeerd aan verbeteringen en veranderingen op verschillende gebieden. Sommige succesvol, andere weer totaal niet. Ach ja, zo gaat het. 

 

Ik ga me vooral bezighouden met het managen van de community, dus de leden en alles wat daarbij komt kijken. Heb je vragen over iets dan kun je bij mij terecht en dan zal ik je vast verder kunnen helpen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor naamswijzigingen die ik voor slechts €9,99 accepteer 🤡. Alle gekheid op een stokje... mijn doel ligt al gedeeltelijk vast. Ik wil samen met jullie nog iets van het forum, en alles daaromheen, maken. Dit is een lastige taak, dat is wel gebleken. Maar de aanpak zal een tikkeltje veranderen nu ik wat meer opties heb gekregen. 

 

Het eerste wat ik deed nadat ik deze functie kreeg was de crew inlichten over een schone lei. Wat dit precies inhoud: koppen bij elkaar, en gaan met die banaan. Dat is dan de korte versie, mijn bericht was wel iets langer :P. Een belangrijk punt dat ik daarbij vermeld heb is dat alles wat ik wil bespreken (en dat iedereen aangaat) in het openbaar zal gebeuren. Jullie meningen en suggesties zijn dus heilig op dit moment. We zijn misschien niet meer met de honderden actieve leden. Maar ik durf te wedden dat de leden die hier nog dagelijks inloggen uitstekende suggesties hebben. Feedback hebben we het laatste jaar wel vaker verzameld. Maar dit werd vaak met voorgekauwde opties en oogkleppen gedaan. @Dutchy3010 kwam daarom ook met de suggestie om opnieuw te beginnen met het verzamelen van feedback. Dank voor deze wake-up call. 

 

Het eerste feedbacktopic staat sinds vrijdag online. Hierin vragen we om jullie visie en ideeën betreffende verschillende zaken zoals het betrekken van nieuwe leden, het XP-systeem, Gangs & Corps, en nog veel meer. De afhandelingen van plannen en de snelheid daarvan staan hoog op mijn prioriteitslijstje. Wanneer wij het gezamenlijk over iets eens zijn dan wil ik alles z.s.m. doorvoeren zodat plannen niet maanden blijven liggen.  

 

Hopelijk kunnen we er met z'n allen een uniek plekje van maken. :Y

2 Comments


Recommended Comments

Dat geldt bijvoorbeeld ook voor naamswijzigingen die ik voor slechts €9,99 accepteer

Haha, ik stuur ze gewoon gratis naar je door en dan doe je maar gewoon je werk!

 

Denk je wel aan je winstafdraging naar Joriz? Laatste tarief was 100% en zal er niet lager op geworden zijn.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...