Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585658

Editie 51 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

370 bezichtigingen

oc_own_uitdodoosch.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Ikkes

Na allemaal uitgefeest te zijn, gaan we gezellig weer veder met een nieuw seizoen OWN met natuurlijk: Uit Den Ouden Doosch. In deze editie gaan we het verleden van een lid van ons forum binnenstebuiten keren en niet van zomaar iemand, nee ik heb het over ene Pieter van den Twee (aka. Pietje II). Ik zou zeggen veel lees plezier;) .

In deze Uit Den Ouden Doosch beginnen we met het verhaal een ruime 2 jaar terug in de tijd, om precies te zijn 5 juli 2005, de dag dat Pietje II zich registreerde. De reden van zijn registratie was goed te herleiden uit zijn posts: Hij had GTA: SA gekocht en hij wilde er graag over praten blij.gif . In zijn eerste posts ging het van helpen tot vragenstellen en van gezelligheidsposts tot het vinden van Eastern Eggs, kortom geen touw aan vast te knopen. Uiteindelijk besloot Pietje II zich meer te gaan focussen op het helpen van mensen, in eerste instantie deed hij dit veel en leek hij op een vroege promotie af te stevenen, maar uiteindelijk werd hij eerst een tijdje minder actief op het forum om vervolgens ruim een jaar later op 28 juli 2006, 17:41:35 om precies te zijn :D , gepromoveerd te worden naar superlid, dit ging alsvolgt:
De uitslag lijkt me wel duidelijk, en het heeft dan ook weinig zin om nog langer te wachten..

PietjeII

Welkom bij de forum-elite, welkom bij de superleden..

Na de promotie werd hij steeds actiever en actiever op het forum, niet alleen met helpen, maar ook met zijn andere creatieve uitspattingen als Weekly Collumn van OWN , met de welbekende verhalen van Lepe Appie. Dit bleef het gehele forum natuurlijk niet onopgemerkt en hij werd dan ook met 10 stemmen voorsprong op The Guardian verkozen tot: Beste Superlid van 2006, met de promotie tot megalid tot gevolg.

Na de promotie tot megalid is er niet heel veel spannends meer gebeurd in zijn leventje op het forum, wel heeft hij zich bezig gehouden met mooie projecten als OWN, en natuurlijk niet te vergeten: Las Venturas Stories. Ook kennen we Pietje II van de activiteiten op WikiGta, waar hij zich vanaf 9 september 2006 meebezig houdt. Op WikiGta is hij verantwoordelijk voor de inhoud van de Vice City Stories sectie. Kortom Pietje II is een lid van formaat, waar we hopelijk nog jaren plezier van hebben :) .

Dit was dan weer Uit Den Ouden Doosch voor deze keer, volgende week weer een De Tien. Mocht je nog ideeën en/of tips hebben voor Uit Den Ouden Doosch of De Tien aarzel dan niet en stuur een PB naar: Ikkes. Tot volgende week!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...