Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585666

Editie 59 - De Snuffelaar


Dutchy3010

466 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_snuffelaar.jpg

Dit artikel is geschreven door "SummerBase".

Het is weer verhaal tijd van Summie!

Je zult vast denken? Daar hebben we die zwabber weer uit het hoge Noorden weer. Precies! En zo is het. Zo mag het gehoord worden. Want ik heb namelijk afgelopen week een hoop meegemaakt waar de meesten van jullie van zullen schuimbekken. Ik heb het sinds vorige week over een andere boeg gegooid en van de week heb ik een bezoek gebracht aan een wel heel bijzondere heerser. Wie dat is lees je later in mijn verhaal, want anders heeft het natuurlijk ook helemaal geen zin om het te lezen. So Let's Go!

-- -- --

Het is vijf seconden voor vijf uur 's ochtends. De seconden van mijn wekker leken wel uren te duren, elke seconde later was een moeilijker getal. Het was zo ver, het was 5 uur en mijn kunstmatige uil schreeuwde mijn oren van het lijf. "Opstaan jij vuile luilak!"- zei de wekker, vervolgd door een keihard gebrul van Giel Belen die op een zeer onbekend radio station orgasmes aan het faken was. 'Goeden Morgen, wereld.'

Ik liep door de teringzooi in me kamer naar de deur, maar net voordat ik de deur zou bereiken struikelde ik gigantisch hard op me bek en me hele kop zat onder het bloed. Het was me tot op heden onduidelijk hoe ik viel, maar de gevolgen waren tragedies. Ik besloot de lokale clown te bellen, om wat schmink te lenen. Waarvoor? Om mijn lelijke hoofd te repareren, want op een dag zoals vandaag kon ik me niet veroorloven om met zo'n lelijk gezicht voor de dag te komen.

Als een klein kind vertrouwde ik de clown en hij schminkte mijn hoofd blinkend en hij zei mij met een sarcastische toon dat ik nóg mooier was dan voorheen. Uiteraard vertrouwde ik hem en ik ging dus met goede moed een lekker broodje met kaas eten. Ik genoot zo gigantisch van het broodje dat ik in een spontane extase van smaken belande, het leek een kunstmatige bevruchting, van smaken en geuren. Je zult je uiteraard afvragen waarom ik dat dacht, nou ik had namelijk al dagen niks anders gegeten dan Babi Nasi Tsjing Sjong, lekker Japans/Chinees... dus.

Toen ik dat opgegeten had nam ik als een koe die melk tekort komt, een heerlijk glas volle melk en tot mijn grote verbazing merkte ik dat de tijd, door mijn extase, zo snel was gegaan dat ik onmiddellijk op weg moest naar de grote dag. De dag waarop ik jaren lang heb gewacht. Nog steeds vertrouwde ik de clown, en liep als een haas zonder poten naar boven om mijn mooiste pak aan te doen. Ik spoot wat parfum op en ik poetste mijn tanden snel. Ik zag er blinkend en superieur uit. 'Zo mooi was ik nooit geweest', dacht ik.

Ik controleerde mijn deur, net voordat ik naar buiten wilde gaan en ik trok de deur met een super goed gevoel achter me dicht. Ik huppelde als een kleuter van 7 naar de auto en legde mijn zojuist bereide brood bakje met bammetjes op de stoel naast me. Ik draaide de sleutel van de auto om en de motor begon het aardig warm te krijgen. De auto begon te rijden en we gingen richting de bestemming...

Voordat ik het door had waren we al op onze bestemming aangekomen en ik parkeerde mijn auto, netter dan ooit in de onderliggende garage. Ik ging in de lift en kreeg een kriebelend gevoel onder in mijn buik, omdat de lift in een snelle vaart naar boven ging. Toen ik boven aan kwam, was ik aanbeland op de mooiste plek die ik ooit gezien had. Er waren veel mensen, die net zoals ik, deftig en op hun mooist gekleed waren.

Tot mijn verbazing keek iedereen mij aan of ik van de planeet mars kwam. Ze keken met open monden allemaal naar mij, ik dacht "was ik nou uniek" en onverwacht stapte een klein meisje op mij af en ze zei "Meneer, bent u de enige echte grappen clown?"! Ik schrok me de tering en rende als een gek naar de dichtstbijzijnde toilet, maar wat ik niet door had was dat ik in het vrouwen toilet was beland. Ook wist ik niet dat in één van de hokjes een stelletje de liefde bedreef, het waren alleen wel twee vrouwen. Zonder dat te weten; veegde ik met water de witte, zwarte, blauwe en rode schmink van mijn gezicht. Toen het eraf was, was mijn hoofd weer verminkt... En het was schijnbaar nog erger dan voorheen.

Toen het stelletje in het toilet klaar was liepen ze met de onderbroek op de hielen de deur uit en toen dat gebeurde kreeg ik een geil gevoel van binnen. Maar hun tweeën vonden het minder plezant en belde direct de beveiliging. Het bleken namelijk twee film sterren te zijn, maar dat wist ik niet... De beveiliging kwam me halen, en geloofde mij niet, toen ik zei dat het een misverstand was. Ze gooide me in de cel en sloegen me met gummi- knuppels en dwingde me om piepschuim op te eten.

Ik wist al hoe laat het was... Ik zou de beroende hamster nooit meer zien. Ja nu mogen jullie het ook weten, iedereen kwam voor de wereld beroemde hamster en ik was erin geluisd. Door de clown, door de mensen in het ambetante resort, maar ook door de vrouwlijke sterren. En tot slot door alles, ik zou de hamster nooit meer zin... Ik at mijn sok op en ik leefde nog lang en gelukkig. Het was een kut dag geworden. Au Revoir!

Einde!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...