Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8338

Update


M4X

352 bezichtigingen

ddiy8.png

Overleefd



Ook de komende tijd zullen we ons eigen forum behouden. Na een lange week waarin 141 keer is gestemd zijn we gelukkig niet in de 2e ronde belandt, en dat betekent dat we in ieder geval tot de volgende verkiezingen corporation zullen zijn. Hiervoor willen we iedereen die niet op ons gestemd heeft heel erg bedanken, en binnenkort is iedereen (ook niet leden) welkom voor een rondje Flugel, hoe en wanneer horen jullie later meer over :bier:

Nieuw Project

Onze corporation status betekent ook een nieuw project, nadat De Snater na 20 edities tot een einde is gekomen. In ons prive forum zijn we vanaf vandaag iets nieuws aan het verzinnen, en later zullen we het beste idee uitkiezen. Dit doen we helaas ook in ons prive forum, maar hier hoor je natuurlijk ook nog meer over in onze blog :)

Dit was het even voor nu, inmiddels maakt de Flugeltap overuren, en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. Nogmaals: iedereen die niet op ons gestemd heeft heel erg bedankt!



Namens The DuckDome,

M4X

5 reacties


Recommended Comments

IK hoop het voor jullie dat jullie een corp blijven. Ikzelf zit in BeaT DowN en we zijn niet door de ronde gekomen. Misschien zijn we gewoon nog net iets te nieuw. We bestaan vanaf 27 aug 2007. Een beetje nieuw

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...