Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285115

Editie 001 -- Tante Nandro


NandroDavids

652 bezichtigingen

tantenandrodb8.png

Jawel, na een korte afwezigheid is jullie favoriete Forumvrouw weer terug. Maandelijks zal ik hier mijn licht laten schijnen over zaken die zich op het Forum afspelen. De ene keer zal ik zelf een onderwerp aan de orde brengen, maar mocht je zelf iets besproken willen zien of zit je ergens mee en wil je graag een oplossing, laat het dan gerust weten en dan doe ik er wat mee. Groot Orakel Tante Nandro helpt je graag én goed!

Nou ja, ik weet natuurlijk dat m’n laatste advies weliswaar slechts een oplossing was van korte duur, maar dat lag uiteraard niet aan mij. Het betreffende lid die ik adviseerde om te stoppen met het Forum omdat dat het beste voor hem was, bleek gewoonweg niet weg te kunnen blijven. Hij is nog ’s bij me langs geweest voor een kopje thee en hij zat duidelijk ergens mee. Toen ik hem daarnaar vroeg vertelde hij dat hij me volledig vertrouwde en er 100 % van overtuigd was dat ik er niet naast zou zitten met mijn advies, maar hij vroeg zich af of dat advies bindend was. Tja, natuurlijk is het niet nodig om mijn advies altijd op te volgen, maar dat is dan je eigen domme keuze. Alleen is ’t wel zo dat situaties zodanig kunnen veranderen dat je zo’n advies in kunt trekken en dat heb ik dan ook gedaan, waarna ik hem adviseerde om zelf de keuze te maken. Excuses als jullie nu zitten opgescheept met iemand die jullie liever kwijt dan rijk waren, maar het zij zo…ik kan er ook niks aan doen, ga er maar gewoon vanuit dat mijn advies op dit moment gewoon weer juist is.

Het is duidelijk dat jullie me allemaal verschrikkelijk hebben gemist, want m’n PM-inbox zat werkelijk helemaal vol met PM’s waarin hulp werd gevraagd in tal van situaties, de één nog paniekeriger dan de ander. Werkelijk, ik voelde me gevleid toen ik terugkwam…nee dus! He-le-maal niets, 0 komma 0, niemand die Tante Nandro miste, niemand die om advies vroeg, gewoonweg totaal genegeerd. Heb ik dat verdiend? Nee toch zeker? Ik probeerde enkel te helpen en dacht dat dat gewaardeerd werd. Ronduit belachelijk dat jullie me helemaal zijn vergeten en ik verwacht dan ook dat jullie gewoon wat problemen gaan inzenden de komende 4 weken. Zo niet…dan…dan…dan vraag ik de andere helft van m’n persoonlijkheid wel om me wat te vragen, want ik moet deze rubriek toch blijven vullen. Ik laat me echt niet wegjagen door een gebrek aan feedback hoor; Jullie zijn nog niet van me af!

2 reacties


Recommended Comments

Tante Nandro, ik ken iemand die een probleem heeft. Ze voelt zich achtergesteld: ze krijgt geen op te lossen problemen voorgeschoteld. Kunt u haar helpen? :-(

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...