Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285121

Editie 002 -- Inleiding


NandroDavids

619 bezichtigingen

mafyg9.png

Opnieuw heten wij u allen hartelijk welkom bij MAF, het Maandelijks Alternatief Forumnieuws. De eerste editie was absoluut een succes te noemen en we willen bij deze onze dank uitspreken voor de vele positieve reacties. Een enkeling dacht dat het een eenmalige ludieke actie was, maar zie hier: Editie 002 is gepubliceerd en daarmee is MAF officieel geen eendagsvlieg. Dat mocht de hoofdredactrice van OWN wíllen; We noemen geen namen uiteraard.

Wat is er deze maand allemaal te vinden in MAF? Tante Nandro is uiteraard weer van de partij en ook onder andere V®aaggesprek, Froops Fisie en Paintillisme behoren tot de rubrieken die wegens succes doorgezet worden. Verder is er de uitslag van de prijsvraag die verleden maand aan het V®aaggesprek werd gekoppeld én zien we een schokkend rapport. Kortom: MAF staat weer boordevol nieuws met een knipoog!

O ja, en Mirrrr is toegevoegd aan de MAF-redactie, als zijnde klankbord. Met andere woorden: Ze hoort de briljante en geniale ideeën aan en lacht en knikt lief.

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...