Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285126

Editie 002 -- Paintillisme


NandroDavids

562 bezichtigingen

paintillismevn1.png

De vorige keer hebben we in Paintillisme de basisprincipes gehad en in feite zou iedereen in staat moeten zijn om daar iets mee te kunnen. Natuurlijk speelt talent ook wel een rol, maar als je dat punt mist valt er op inzet vast ook wel wat redelijks uit te halen. In tegenstelling tot vorige maand ga ik dit keer niet een complete oefening uit lopen werken en voorkauwen; Nee, jullie gaan zélf aan de slag. Bij deze is de opdracht namelijk om onderstaande afbeelding na te maken aan de hand van de techniek van het Paintillisme.

002tx8.jpg

Om het jullie niet geheel onmogelijk te maken, zal ik een gouden tip geven die jullie een heel stuk op weg zal helpen. Allereerst moet je in Paint uiteraard een bestand openen met dezelfde afmetingen als de na te maken afbeelding. Vervolgens is het zéér aan te raden om met een groot oppervlak te beginnen dat vrij simpel te doen is. In dit geval dus het witte deel om de dame heen, zoals hieronder is voorgedaan.

002vr5.png

Zoals je ziet is de helft nu eigenlijk al gedaan en is het stukken overzichtelijker wat er allemaal nog moet gebeuren. De rest laat ik geheel aan jullie over; Succes, en laat je resultaat zien! Aan de hand daarvan kan ik de volgende keer makkelijker zien wat er precies fout gaat en waar ik aandacht aan moet schenken om jullie verder te helpen in de schone kunst van het Paintillisme.

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...