Jump to content

Project's en co. - E3 Blog

  • artikelen
    118
  • reacties
    135
  • bezichtigingen
    23877

2008 E3 Media & Business Summit


Ikkes

884 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

naamloosgh4.gif



[PS3] God Of War III aanwezig

Gister tijdens de persconferentie was God Of War III ook aanwezig, maar veel werd er helaas niet over bekend gemaakt. Het enige wat ervan werd gezien van een debuut trailer.

[PS3] Overal te wereld inloggen

Sony heeft bekend gemaakt dat je vanaf heden overal ter wereld op je playstation account kan inloggen, dit brengt met zich mee dat de demo's nu overal ter wereld tegelijk te downloaden zijn.

[PS3] Ratchet & Clank komen terug naar de PS3!

Het was eigenlijk al bekend maar Sony heeft officieel Ratchet & Clank Future: Quest for Booty voor het Playstation Network aangekondigt. De game zal dit jaar nog uitkomen en zal een prijskaartje meekrijgen van ongeveer 15 dollar, dus verwacht een prijs van 15 euro.

[PSP] Resistance komt naar je PSP

Sony heeft tijdens de persconferentie op de E3 aangekondigt dat Resistance: Retrubution naar de Playstation Portable. Deze shooter zal in Third Person View weergegeven worden en zal in de lente van volgend jaar uitkomen.

[PS3] MAG is coming

MAG, de afkorting voor Massive Action Game, is op de E3 door sony aangekondigt. Deze online actie game blinkt naast prachtige graphics op nog iets uit en wel op het maximum aantal spelers per game. Dit is maarliefst: 256 spelers! Al deze spelers worden in Squads van 8 verdeeld om het overzichtelijk te houden. De game word door Zipper Interactive gemaakt welke we kennen van de Socom games op de Playstation 2. MAG zal in de lente van 2009 uitkomen als Playstation 3 Exclusive.

[ALG] 007: The Quantum of Solace wordt uit de doeken gedaan

Activision heeft op de E3 de eerste beelden van de nieuwe James Bond game laten zien. Het was stiekem al een beetje bekend dat deze game zal komen maar nu het dan eindelijk officieel. De game moet nog dit jaar verschijnen en wel op de PS3, X360, PC, Wii, NDS en PSP.

[ALG] I Am Alive komt naar je toe

De geruchten waren er al, maar Ubisoft heeft op de E3 dan eindelijk officieel I Am Alive aangekondigt. In deze game waar je als overlevende in Chigaco bent na een enorme Aarbeving. Om de een of andere reden moet je voor je leven vechten en dit moet je tot zover we weten zonder wapens doen. De teaser zag er veel belovend uit. De game zal in de loop van 2009 pas op de markt komen.

[PS3] PS3 krijgt exclusive Downloadable Content voor Bioshock

Waar de Xbox360 altijd de exclusieve DLC kreeg is het nu een keer aan de beurt voor de PS3 en wel met Bioshock, de game die deze zomer uit moet komen op de PS3 zal dus eind dit jaar/begin volgend jaar voorzien worden van een update met onderandere de zogenaamde "Challange Rooms". Wat het verder inhoud is nog onbekend.

2 reacties


Recommended Comments

God of War pwnt, hardste PS3 spel, de debuut trailer overtreft al mijn verwachtingen. Zelfde geldt voor de Killzone 2, Little Big Planet, Motorstorm en Far Cry 2 trailers, echt prachtig _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...