Jump to content

Project's en co. - E3 Blog

  • artikelen
    118
  • reacties
    135
  • bezichtigingen
    23910

2008 E3 Media & Business Summit


Ikkes

681 bezichtigingen

naamloosgh4.gif

[ALG] Tomb Raider Underworld krijgt Europese releasedatum

Zojuist is bekend gemaakt dat de nieuwe Tomb Raider Underworld op 21 november zal verschijnen in de winkel rekken van Europa. Jammer geneog wordt Amerika (weer) voorgetrokken, want daar zal Tomb Raider Underworld al op 18 november in de winkel rekken leggen.

[PS3] Ratchet & Clank Future: Quest for Booty aanwezig op E3

Zoals bij de Playstation Days al bekend was gemaakt zou je in Home voortaan game events live kunnen bekijken in Home. Dit is bij de E3 weer zo en nu is er een ingame screen van Home verschenen met een afbeelding van de nieuwe Ratchet & Clank Future: Quest for Booty. DUs wie weet zal Sony vanavond tijdens hun persconferentie er meer info over vrijgeven.

[ALG] Nieuwe details Mirror's Edge

EA Dice maakte tijdens hun E3-demonstratie van de first-person action-adventure Mirror’s Edge enkele nieuwe details bekend omtrent de gamel. De 'reaction time' werd uit de doeken gedaan, waardoor protagonist Faith even controle krijgt over de tijd om zo haar sprongen beter te kunnen inschatten. Dit kan je vergelijken met een 'Bullit Time' die word gebruikt om je schoten preciezer te maken.

Ook heeft één van de ontwikkeleaars gezegd dat je de game zonder kogels kan utispelen. Dus dan ben je volledig afhankelijk van je melee.

De E3 begint op 14 juli en zal tot 17 juli duren. In die tussen tijd zal Project's en co jullie op de hoogte houden door zoveel mogelijk items in de blog online te gooien met al het nieuws van de E3 erin.

Geschreven door Rullez

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...