Jump to content

GTAforum Verhalen

  • entries
    165
  • comments
    1,007
  • views
    92,803

Verhaal van Thundercover


TheGuardian

610 views

 Share

halloween3.png

Verhaal van Thundercover

Geschreven door: ThundercoverEinde verhaal

Halloween is een groot feest. Al dagen voordat de avond der avonden aanbreekt, is men bezig met het plannen van activiteiten en kattekwaad. Zo ook een groot deel van de Leden van GTAForum. Deze avond was hun kans om eens lekker wat Superleden te grazen te nemen. Maar hoe kon men iets goed organiseren? De admins stonden natuurlijk aan de kant van de Superleden en konden alle ingezonden brieven van de Leden lezen. Vandaar dat 2fast{0} een briljant idee bedacht: de plannen moesten via persoonlijke brieven gaan, want bij elkaar op bezoek komen zou ook verdacht zijn, en nogal veel tijd kosten. Bierbuikje, zo doortrapt als hij probeerde te zijn, waarschuwde dat admins ook persoonlijke brieven konden lezen.

"Wat?!" riep 2fast, "Dat mag niet, ze zijn persoonlijk!". "Ik weet het ook niet zeker," piepte Bierbuikje. Ze besloten een onschuldig lidje duidelijkheid te vragen. Hun oog viel op adilovn, die naar eigen zeggen geen interesse had voor een gratis lidmaatschap bij BeaT DowN. Zo gezegd, zo gedaan, adilovn stelde netjes de vraag in Feedback: de kust was veilig.

Vele persoonlijke brieven werden verstuurd in de dagen die volgde. Niet alleen die de inhoud van hun plan bevatten, maar ook om de toevoer zo groot te maken dat de admins ook geen enkele brief meer zouden willen lezen. Twee dagen voor Halloween kreeg 2fast uiteindelijk een pakket binnen. Hij opende snel de bijbehorende brief, die er met plakband zorgvuldig opgeplakt was.

Lieve Cor,

Hierbij al jouw benodigde ingrediënten voor je plan. Zorg dat de instructie goed leest, je wilt natuurlijk niet dat het van te voren al ontploft. Denk aan mijn lessen, dan zal alles op tijd klaar zijn voor een mooi resultaat.

Liefs,

Mirrrr

2fast opende de doos en zag allerlei potjes, zakjes en gereedschap liggen. Snel rende hij naar binnen. Hij belde meteen naar Ferre: "Jij zei dat je verstand had van zulke dingen, dus je kan nu helpen." Nog geen minuut later stond Ferre voor zijn deur. Ze stonden al snel samen in de keuken. "Hoe wil je het gaan ontsteken?" vroeg Ferre. 2fast pakte het eerste gereedschap uit de doos. "Hiermee." Ferre pakte het aan en keurde het goed.

"Nu moeten we opletten," zei 2fast een uur later, "Als we meer dan eh... een eetlepel van dit zakje in doen, zal het van tevoren al ontploffen." Ferre grinnikte: "Ach, het is jouw huis maar." Hij pakte het zakje aan en strooide het helemaal uit over hun meesterwerk.

Twee straten verderop zat Ghost_Rider te genieten van zijn nieuwe naam. Hij hoorde een enorme knal, die uit de richting van BeaT DowN kwam. Net als veel andere leden rende hij er naartoe. Bij het huis van 2fast was het een drukte van belang. Hij worstelde zich door de menigte, struikelde bijna over Lantyz en zag toen Ferre en 2fast staan, in de woonkamer, onder de slagroom, gist, siroop, kwark en meer van de door Mirrrr verzamelde ingrediënten. Ze zaten van top tot teen onder, net als de muur en het plafond, en probeerde met tissues zich nog een beetje schoon te maken. Net als vele anderen deed Ghost_rider het bijna in z'n broek. De mooie grote taart voor Halloween was voorlopig einde verhaal.

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...