Jump to content

GTAforum Verhalen

 • entries
  165
 • comments
  1,007
 • views
  92,810

Ziek


TheGuardian

701 views

 Share

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

halloween3.png

Ziek

Geschreven door: TheGuardianHoi iedereen,

Sorry dat de blog 2 dagen stil lag, maar ik was vrij ziek en om eerlijk te zijn ben ik er nog niet helemaal overheen. Hier zijn alvast de beloofde verhalen van Fiegel5 en Rullez

VERHAAL VAN FIEGEL5

Het is een frisse dag in GTAForumland, alle leden zitten thuis of op het werk met een heerlijke kop warme chocomel. Op 3 mensen na dan, Ikkes, Jay en Thundercover zitten met zn 3en kou te lijden in een donkere loods. Ze hebben een kaarsje aanstaan, en ze zitten op stenen. Jay; droomt weg, hij droomt dat ie nu in de sportschool kan zijn. Gezellig met PietjeII gewichtheffen. Maar nee, hij zit erbij. En hij blijft erbij! “Dus euh..” begon Ikkes, “ja ik denk dat we het huis van Lantyz maar nemen” Jay; barste in lachen uit, “dan moeten we mikken op een boom zeker”. Thundercover stemde mee in dat Lantyz een slecht doelwit was, en stelde Dutchy3010 voor. Maar daar was Ikkes het niet mee eens, want dat was een vrouw. Dat kon natuurlijk niet, samen werden ze het eens. Het moest PatrickW worden, het kon niet anders. Die bleef immers over, “Maar maar maar, hij heeft een banknuppel en een superwarner3000” bracht Jay; bang uit. “Dat overleven we wel, als ie ook al niet tegen een grapje kan dan weet ik het ook niet meer” zei Thundercover. Zonder nog iets te zeggen stonden ze op, en volgenden ze hun weg naar de nabijgelegen supermarkt.

We hebben eieren nodig, en WC papier. “ En een flesje cola” stelde Ikkes voor, Thundercover en Jay; keken hem met niet begrijpende ogen aan.. “Ik wil toch geen dorst hebben? Doe maar cola light!” riep Ikkes En zo werden er 3 flesjes cola light in het winkelmandje gedaan, ze volgden hun weg naar de kassa waar Sandra op ze zat te wachten. Ze keek de heren aan met een onozel blik, en begon de boodschappen over de “blieper” te halen. Ikkes kreeg een bulderbui, blijkbaar moest hij van het gebliep altijd lachen. Jay; lachte al snel mee. En niet veel later lachte Sandra en Thunderover ook mee. “Dat word dan, hihi 14 euro en 80 cent” De heren betaalde en vervolge hun weg richting de loods, maar halverwege haakte Thundercover af. “We kunnen ook naar mijn huis gaan, daar is het warmer” Daar waren de andere 2 heren wel mee eens, thuis pakte ze hun munitie in, en het flesje cola light natuurlijk. Het was al 8 uur in de avond, ze zouden om 11 uur gaan. Dus deden net zoals iedereen in GTAForumland de TV aan, ze zapte totdat ze bij het <<OPGEPAKT>> kanaal kwamen. Ze zagen verschillende gezichten voorbij komen, zoals Robin B en Vegeta. Jay; kende dit helemaal niet, “Dit hebben alleen de mod plus” legde Ikkes uit. Op het kanaal verschijnde om de zoveel tijd leden die banned waren, ook vele admins deden een woordje. De avond werd hiermee gevuld, er werd gelachen en geroddeld. En… Geslapen

Om 12 uur schrikte Thundercover wakker van de klok die afging, hij maakte de twee heren wakker. Maar zijn blik schoot meteen naar de lege plek waar Ikkes zat, hij liet Jay; achter en ging opzoek naar Ikkes. Hij vond hem bij de koelkast, toen Ikkes Thundercover zat schoot hij wit weg. Thunder wou gaan schreeuwen, maar Jay; die inmiddels binnen was gekomen hield hem tegen. “Rustig man, iedereen slaapt” Na dit voorval werden in rap tempo de tassen verder gepakt en vervolgde ze hun weg richting de rode buurt. Jay; was er nog nooit geweest omdat je er immers niet mocht komen. Ze kwamen bij het huis van Levi aan, daarnaast stond hun doelwit. Het huis van PatrickW, “kom, we doen het!” fluisterde Ikkes. Ze liepen naar de grote villa, en begonnen te gooien met de wc-rollen. Daarna volgde de eieren, en maakte ze dat ze wegkwamen. Maar ze hadden niet in de gaten dat PatrickW alles vanaf het huis van Joriz had gezien. “zullen we Joriz?” “we doen het!”

Toen Thundercover thuis kwam was zijn hele huis ingezeept met ei en wc-papier, en niet veel later ging zijn telefoon. “Is het bij jou ook ingesopt?” vroeg Ikkes via de telefoon. “Ja” Ikkes legde uit dat het bij Jay; en hem ook zo was. Ze besloten samen te komen bij Thundercover, daar gingen ze naar binnen. Maar toen ze binnen kwamen, stonden de admins met Zn alle bijeen. Zozo heren, dat word een flinke klap. PatrickW pakte een stok. Niemand wist wat het was, niet de banknuppel in ieder geval. Hij stak de stok uit naar Tundercover, Ikkes en Jay;. En toen vormde er een koor van mensen… “Snoep of je leven” En zo werd het toch nog een gezellige avond. En het bleek dat PatrickW wel tegen een grapje kon..

Einde

VERHAAL VAN RULLEZ

WC-Papier

"TheGuardian het eten is klaar", zegt zijn moeder. "Kom eraan", klinkt ervan boven. TheGuardian stormt naar beneden en schrijft snel aan tafel, want het is vanavond Halloween en daar wil hij geen seconde van missen. Hij schuift zijn eten naar binnen en pakt zijn spullen van boven. Hij pakt ook zo'n rugzak en propt er twee pakken wc papier in. Hij gaat weer naar beneden en zegt,"Ik ga ben laat thuis doei". Voordat zijn ouders wat over zijn iets te volle rugzak kan vertellen is hij al de deur uit. Het is nu zo'n half zeven 's avonds en om zeven uur heeft hij afgesproken met Jay; en TomHagen.

En ja hoor stipt om zeven uur staan de drie jongens op de afgesproken plaats en bespreken wat dingen. "Hopelijk krijgen we dit jaar geen last van die verdomden crew", zegt TomHagen. "Inderdaad, want we weten waar dat vorig betekenden"zei Jay;. "Inderdaad die 20% warn is bij mij nog steeds niet weg", zegt TheGuardian. De jongens controleerden of ze al het wc papier nog hadden en gingen klein beginnen. "Wie zullen we als eerst pakken", vroeg Tomhagen? "Laten we simpel beginnen we pakken M4X zijn nest eerst", zei Jay;. De jongens renden naar M4X zijn nest, en voordat je het wist vlogen de wc rollen op je oren en binnen no-time was M4X zijn nest helemaal ingepakt.

De jongens lachten, en TomHagen zei "Goed gedaan jongens maar dit is niks wat dachten jullie van het gemeentehuis waar: Joriz, PatrickW en Lantyz nu zijn?". TheGuardian en Jay; twijfelde, maar gingen toch mee met TomHagen. De jongens liepen een paar donkere steegjes door en daar was het. Het grootste gebouw van heel GTAForum. Hier werd gestemd over de promoties, en de nieuwe ideeën voor het GTAForum besproken. "Als we dit echt gaan doen dan schrijven we geschiedenis", zei Jay;.

De jongens slikte even en gingen even in de bosjes zitten om alles goed te observeren. "Jay; jij ga uitzoeken waar en hoe laat er mensen van de crew rondlopen, TomHagen jij zoekt een vluchtweg en dan ga ik uitzoeken hoeveel wc rollen wij nodig hebben om het hele gebouw te bedekken", zegt TheGuardian.

Nog geen half uur laten kwamen ze weer bij elkaar en vroeg TheGuardian om resultaat. "We hebben geen last van de mensen uit de crew, want er is net een spoed bijeenkomst gekomen", zei Jay;. En Tomhagen heb jij een goeden vluchtweg gevonden? "Ja ik heb een perfecte gevonden", zei TomHagen. "Oké jongens laten we beginnen dan!", zei TheGuardian. ^_^ De wc rollen werden uit de tassen gehaald en na een uur flink te hebben gewerkt was het kunst werk af. Het hele gebouw was wit van de wc rollen, maar waar ze geen rekening mee hadden gehouden was met Thundercover de forum coureur. Thundercover besloop de drie jongens en besloop ze en zei"En wat heb dit te betekenen"! "O we hebben net het gebouw wat opgeknapt", zei Tomhagen die niet had opgekeken. Jay; verluisterden tegen Tomhagen" houd je mond man Thundercover staat achter je". Thundercover had genoeg gehoord en nam de drie jongens mee naar binnen en liet het over een Joriz. "Zo jongens dit is het tweede jaar dat wij jullie pakken. Dit betekend voor iedereen tot de 80% warn en als we jullie nog een keer betrappen op iets wat niet mag direct een ban". "En nu die troep opruimen" zei Lantyz!

De crew vierden feest, en TheGuardian, Tomhagen en Jay; hebben de rest van de week het gebouw moeten opruimen en hebben in hun hele forum carrière nooit meer iets misdaan. Jay; en TheGuardian zijn allebei na hun misstappen Megalid geworden, en Tomhagen is gewoon gezellig blijven rondhangen.

Einde

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...