Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579275

Editie 145 - Forumview


OWN

605 bezichtigingen

gallery_3251_43_2109.gif

Deze rubriek is geschreven door GekkieJ01

Welkom alweer bij een gloednieuwe editie van Forumview. Deze week verwelkom ik een nieuw lid aan mijn zijde, Welkom Flippie13, en helaas moeten wij Visser23 vaarwel wensen. Voor mij is het net zomervakantie maar op het forum niet, alhoewel ik er wel van geniet. Veel plezier met het lezen van Forumview.

NeoSyp's topic van de week

Elke week vragen wij een willekeurig lid om zijn/haar Topic van de Week te geven. Deze week kozen wij voor NeoSyp, hij koos voor Berts Bierhuis ( Subforum gesloten dus jullie kunnen het niet bekijken ). Zijn reactie op dit mooie topic is kort maar krachtig: Het feit dat mijn geliefde stamkroeg nu gesloten is benadrukt alleen maar extra hoe exclusief deze Covesight lounge wel niet is.

Poll: Wat wordt het nieuwe topic van de week?

23vgacw.jpg

100000ste topic!

GTAForum, het officiele forum met Wikigta, GTAGames en meer dan 100000 topics heeft. Dat is namelijk een verschrikkelijk mooi mijlpaal dat Jesperkaj heeft opgemerkt. Het lid die het 100000ste topic heeft aangemaakt is gtasearcher die het topic What's wrong? Why the heck 8 Ball's not getting in the car? maaktte

Welkom bij 'Signature of the week'. Elke week zullen wij de meest opvallende, energieke, originele, lachwekkende, vreemdste, leukste of juist de mooiste signature uitzoeken en deze de lucht in prijzen. Uiteraard zoeken wij de signature geheel zelf uit.

lexus1234.png

Deze week kozen we voor deze signature die, zoals al wel duidelijk is, gemaakt is door lexus123. In de Graphics showroom was Forumrunner de eerste met een reactie: Prima zo, niks meer aan doen. De schaduw is mooi, en die border eromheen maakt het af. En de border om de tekst staat ook erg goed. De kleuren staan ook goed bij elkaar, het lijkt alsof deze signature altijd al zo was.

Je kunt ook zelf proberen zo'n signature te maken, in het gedeelte van de Graphics Tutorials verteld lexus123 ons hoe deze signature gemaakt is. Klik hier om gelijk naar deze tutorial te gaan.

7 reacties


Recommended Comments

Link om te stemmen op het MJ topic werkt niet.. (en idd, dat is mijn eigen topic, en ook het enige enigzins intressante topic dat er tussenstaat..)

Link to comment
Link om te stemmen op het MJ topic werkt niet.. (en idd, dat is mijn eigen topic, en ook het enige enigzins intressante topic dat er tussenstaat..)

De poll werkte niet helemaal inderdaad, inmiddels heb ik deze hersteld, als het goed is doen nu alle links het weer :tu:

Link to comment

Topic 1 = Berts Bierhuis

Topic 2 = ''Hoe heet dit liedje?''

Topic 3 = Verwijderen reacties die niet in Comic Sans staan

Topic 4 = Tour De France 2009

Topic 5 = Billy Mays overleden

Link to comment
Epic Fail :7.

zoals al wel duidelijk is, gemaakt is door lexus23.

Op de sig staat lexus123, en dan is ie duidelijk gemaakt door lexus23? :7

lexus de 23ste (Lexus XXIII) is de gekste niet hoor.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...