Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285116

Kersteditie - In Memoriam


NandroDavids

609 bezichtigingen

***SNEEUW***SNEEUW***SNEEUW***SNEEUW***SNEEUW***SNEEUW***



***SNEEUW***SNEEUW***SNEEUW***SNEEUW***SNEEUW***

inmemoriam.png

Het merendeel van jullie kent MAF al wat langer dan vandaag. In een redelijk ver verleden werd met enige regelmaat nog wel eens een alternatief nieuwsitem of zelfs een hele editie van MAF gepubliceerd. In die tijd werd er af en toe wel eens een rubriek gevuld door ene Tante Nandro...

Deze naam wordt nog altijd regelmatig gebruikt op het Forum, en wel als bijnaam voor ons aller NandroDavids. Inderaad, de hoofdredacteur en zelfs enige medewerker van MAF in haar huidige vorm. In den beginne vond hij de bijnaam wel leuk, want het liet toch zien dat het werk van Tante Nandro gewaardeerd werd. Al was het laatste item van haar hand ook zo lang geleden, nog altijd herinnert menigeen zich haar fantastische teksten. Maar inmiddels brengt het gebruik van de bijnaam wat vervelende gevoelens naar boven.

Want, zoals vaker aan het einde van een jaar willen wij ook dit jaar diegenen gedenken die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn. Helaas moeten we in dat rijtje namen dit jaar ook Tante Nandro noemen. De steun en toeverlaat van MAF is niet meer.

Aan de ene kant rest dan slechts stilte. Aan de andere kant is het ook mooi om haar nog eenmaal te gedenken door middel van een toepasselijke medley:



2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...