Jump to content

CrewLife

  • artikelen
    36
  • reacties
    244
  • bezichtigingen
    57404

Bijdragers aan deze blog

  • Thundercover 11
  • Dutchy3010 10
  • Jowx 5
  • PrioX 3
  • Puma 2
  • NandroDavids 2
  • .Levi. 1
  • .Timothy 1
  • Guardian1980 1

Dutchy3010

1258 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

turbojet.png

De jaarwisseling is geweest en menig mens heeft weer "Goede Voornemens" voor 2011. Ik doe niet aan goede voornemens, ik kom ze toch niet na. Maar tegen het einde van het jaar ga ik toch nadenken. Wat heb ik gedaan? Wat kan ik verbeteren? Ik zou het geen goede voornemens noemen, ik zou het eerder scharen onder een moment van zelfbespiegeling. Een moment dat iedereen eens in de zoveel tijd zou moeten hebben. Een echt kritische blik over jouzelf.

Op dit forum heb ik nu vijf jaarwisselingen meegemaakt, alle vijf in de hoedanigheid als crewlid. Elk jaar had ik ook voor dit forum weer een moment van zelfbespiegeling rond de jaarwisseling. De eerste jaarwisseling was net na mijn promotie naar Global Moderator. Ik had een sterke drang om me te bewijzen, na alle commotie die was ontstaan na mijn promoties. Wilde zo actief mogelijk zijn, overal de helpende hand bieden en het liefst zonder al te veel warns leden terecht wijzen. Maar de jaarwisselingen daarna? Ik dacht wel elke keer "hoe kan het beter?" en "wat kan ik doen om het forum naar een hoger level te tillen?", maar daar kwam ik niet uit.

Nu weet ik waarom ik er niet uit kwam. Ik kan alleen helemaal niets doen, ook het hele admin team samen of zelfs nog groter, de gehele crew, kunnen het forum niet naar een hoger level tillen. Natuurlijk kunnen wij dat wel stimuleren, maar we moeten niet vergeten wie hier nu de sfeer maken. Dat zijn niet de leden, niet de superleden, niet de megaleden en niet de crew. Dat zijn wij allemaal gezamenlijk.

Dus dit jaar heb ik wél een verbeterpunt gevonden. We moeten de sfeer met zijn allen creëren. We moeten terug naar hetgeen waar we allemaal, one way or the other, toch wel van houden. We moeten terug naar hetgeen wat ons allemaal samen heeft gebracht op dit forum en waardoor wij hier actief zijn geworden. We moeten terug naar hetgeen wat ons hier verbindt: wat je geslacht ook is, welke rang je ook hebt, in welk land je woont, hoe lang je al lid bent of hoeveel posts je hebt. We moeten terug naar Grand Theft Auto.

9 reacties


Recommended Comments

GtaForum is tegenwoordig een forum wat om lifestyle draait. Wie weet wordt het ooit weer als '07 toen ik hier kwam. Toen waren alleen de classic fora inactief.

Link to comment

Juist, de laatste tijd lijkt het of het forum zich steeds meer richt op de zaken buiten GTA. De opruiming (sorry) zag ik stiekem ook als stimulans. Maar ik denk dat we niet ver komen, totdat onze vrienden in Amerika met een aankondiging komen. Want dan begint het pas echt weer te leven.

Link to comment

Helemaal mee eens, het wordt tijd voor "een nieuwe". Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij voor Rockstar Games dat ze eindelijk eens een andere game dan GTA winstgevend hebben kunnen maken, en het daarmee zelfs hebben geschopt tot "Game van het jaar"-winnaar, maar ik hoop dat het niet ten koste gaat zijn van de game waar wij allemaal zoveel passie voor voelen.

Het is beleid van uitgever Take Two om een paar titels zoals GTA neer te zetten die groot gaan zijn en blijven. Het is niet te ontkennen dat Red Dead Redemption een probeersel is geweest wat zeker aan dat rijtje van Take Two gaat worden toegevoegd. Het rijtje komt dan op vier; tenslotte geeft Take Two ook games uit voor 2K. Gelukkig zijn dat voornamelijk sporttitels zoals NBA en Major League, maar vlak een 2K titel als Bioshock niet uit. Want hoe meer er op dat lijstje komt, hoe langer wij moeten wachten op een nieuw deel van GTA.

Dit jaar staat verondersteld Agent voor de PS3 op de planning, en L.A.Noire voor de PS3 en 360. Daarnaast gaan de sporttitels verder met releases. Het is dus nog maar afwachten of de verlossende game dit jaar

Link to comment

Nog even een korte aanvulling: Later kwam de stamkroeg, maar ik vind dat mede door de stamkroeg het niveau en het GTA-gehalte nog meer daalt. Er wordt gewoon zulke gigantische bullschit in dat forum uitkraamt dat ik me als ik webmaster was, me zou schamen. Ook dit vind ik dus een voorbeeld van het non-gta gebeuren op het forum, dit , dit of dit vind ik daar een prima voorbeeld van. Als een waardige post, (stamkroeg of niet) bestaat uit een plaatje met FAIL erop (normaalste zaak in dat forum) dan zet ik daar mijn vraagtekens bij.

[/ongezoutenmening]

Link to comment

Dat doe ik ook, Fiegel. Ten minste, in Stamkroeg! gaan ze hun gang maar, maar op de rest van het forum... Wil je dan werkelijk dat wij met ijzeren hand gaan modereren? Wil je werkelijk dat al die posts worden afgekeurd? Dat lijkt mij de sfeer ook niet ten goede komen.

Stamkroeg!, tsja.. Waarom zou je geen uitlaatklep voor de leden mogen maken, waar ze alles mogen doen wat ze willen? Ze zijn er toch niemand tot last? Als jij dat subforum niets vindt, zou ik je niet verplichten er naartoe te gaan hoor...

Link to comment

Het is waar dat het het forum de laatste maanden dood blijkt te zijn.

Het is al een tidje geleden dat GTA IV uitkwam en zelf kom ik alleen nog maar op het forum voor de lifestyle topics en de gangtalk.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...