Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285142

NandroDavids

760 bezichtigingen

maf2mg5.png

We zijn weer een paar week verder sinds de MAF Kersteditie. Ik hoop dat u allen van deze editie heeft genoten en uitziet naar meer MAF-items. Zo ja, dan heb ik goed nieuws voor u: die gaan er komen. Tien items tegelijk zoals met de Kersteditie zult u waarschijnlijk niet meer gaan zien. Het is simpelweg niet te doen om dat buiten de vakanties actueel te houden en kwalitatief goed te doen.

De optie van edities met vijf items heb ik in het verleden ook al geprobeerd, maar ook dat bleek op termijn toen niet te werken. Dus, net als toentertijd gaan we weer over op losse items. Maar, daar wil ik wel regelmaat in aanbrengen. Vrijwel iedereen weet dat zaterdagavond 22.00 uur betekent dat er een nieuwe OWN is. Met ingang van volgende week wil ik de zondag dopen tot MAF-dag. Ik ga u beloven dat er sowieso iedere twee weken een item verschijnt. Zo op het eerste gezicht misschien weinig, maar ik zet expres laag in. Dan kan het namelijk bijna alleen maar meevallen.

Gegarandeerd één item per twee weken dus, maar ik ga ervoor om uiteindelijk wekelijks een item te publiceren. Als dat ritme er eenmaal een beetje in zit, moet dat volgens mij goed gaan komen. En wat kunt u dan verwachten? Nou, wat u altijd in MAF kunt lezen. Kritisch, ludiek, verrassend, origineel, humoristisch, en ga zo maar verder.

Tot volgende week!

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...