Jump to content
 • Sign Up

LibertyKillerZ

 • entries
  290
 • comments
  2,561
 • views
  102,844

Nieuwe Rockstar game op de NGP?

Sign in to follow this  
Kai-ShockWave

273 views

pslogo.png

Sony kondigde een aantal maanden geleden de nieuwe Playstation Portbale aan: De Sony NGP (Next Generation Portable). De nieuwe handheld moet eind dit jaar in de rekken liggen samen met een aantal topgames als Killzone, Little Big Planet, WipEout, Resistance en Uncharted. Naast de lijst met games worden nu ook de ontwikkelaars door Sony bekend gemaakt die op dit moment bezig zijn met de nieuwe Sony NGP.

NGP.jpg

Op die lijst staat nu ook de naam van Rockstar Games Europe. Dit zou kunnen betekenen dat of Rockstar North, Rockstar Leeds of Rockstar London bezig is met een nieuw project voor de handheld. Rockstar North kennen we vooral van de Grand Theft Auto-serie, Rockstar Leeds daarentegen weer van de Portable versies van GTA zoals Vice City Stories en Chinatown Wars.

Dat dit een bevestiging is van een nieuwe Portable GTA is nog erg vroeg om te zeggen, aangezien er naast GTA ook nog Beaterator, Midnight Club, Manhunt en The Warriors zijn verschenen op de PSP.

Een Portable GTA of een geheel nieuwe game? Laat het hieronder weten!

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

Er zal vast wel een GTA op de NGP komen, maar niet direct bij of kort na de release van de portable console. Ik denk dat het tijd is voor Rockstar om het grote publiek weer aan te spreken met een GTA voor de consoles en pc. Na San Andreas hadden we de Stories en na GTA:IV hebben we twee kleine vervolgen en Chinatown Wars gehad, dus het kan haast niet anders of de volgende GTA is weer een grote game.

Share this comment


Link to comment

Ja, inderdaad. Rockstar kennende duurt het altijd nog even voordat zo'n game beschikbaar is. We zullen eerst moeten wachten op GTA V.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...