Jump to content
 • Sign Up

LibertyKillerZ

 • entries
  290
 • comments
  2,561
 • views
  102,304

Playstation Network offline

Sign in to follow this  
Kai-ShockWave

489 views

pslogo.png

Het Playstation Network is nog altijd offline. Een aantal dagen geleden werd PSN getroffen door hackers die een lek hadden gevonden in de beveiliging. Lange tijd na het offline halen was het onduidelijk wat nou precies de reden was. Sony reageerde gisteren met het bericht te zijn getroffen door hackers. Of er verdere gegevens van gebruikers verloren zijn is onduidelijk. Op dit moment is Sony druk bezig de beveiliging van de servers opnieuw op te bouwen. Hoelang dit gaat duren is nog onduidelijk. De actiegroep Anonymous heeft inmiddels aangegeven niet achter de aanval te zitten.

LibertyKillerZ zal je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rond het Playstation Network. De LKZ Multiplayer Super Cup was vandaag ook afgelast wegens het probleem. Binnenkort wordt bekend gemaakt op welke datum deze meeting hervat wordt.

219930-psn-ban-logo_original.jpg

Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

Als Xbox'er hoop ik toch dat het snel goed komt met het PSN. Als dit ook bij Microsoft zou komen zouden wij het ook niet erg fijn vinden..

Share this comment


Link to comment

Nou, inderdaad. En ontzettend zonde van de Super Cup, Sony zou toch voor LKZ een klein servertje in een donker hoekje moeten opstarten hiervoor.. Ongehoord. :N

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...