Jump to content
 • Sign Up

LibertyKillerZ

 • entries
  290
 • comments
  2,561
 • views
  103,023

Gratis content voor PSN-gebruikers

Sign in to follow this  
Kai-ShockWave

306 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   6
  • 20%
   5
  • 30%
   6
  • 40%
   1
  • 50%
   2
  • 60%
   11
  • 70%
   6
  • 80%
   4
  • 90%
   7
  • 100%
   40

pslogo.png

Sony heeft vanmorgen om 06:00 Nederlandse tijd een persconferentie gehouden in Japan. Hierin heeft Kazuo Hirai verteld over de status van het Playstation Network. Zoals we al lang wisten is bevestigd dat er persoonlijke gegevens zijn buitgemaakt door hackers. Sony is op dit moment nog steeds druk bezig met de beveiliging van PSN. De beveiliging voor creditcard-gegevens is streng aangescherpt en kunnen ze nu sneller herkennen als er een nieuwe inbraak is. Binnen een week zullen een aantal services van het Playstation Network weer draaien zoals de Qriocity en de video-on-demand diensten.

PlayStation-Plus-FAQ-e1277861060264.jpg

Gratis Playstation Plus

Ter compensatie van dit alles krijgen alle gebruikers het "Welcome Back Program". Iedereen krijgt gratis Playstation 3 content. Wat voor inhoud dit is is onbekend, maar het is regio-gebonden. Verder krijgen ook alle gebruikers een Playstation Plus abonnement van 30 dagen. Gebruikers die al een Playstation Plus abonnement hebben krijgen 30 dagen extra. Landen die Qriocity gebruiken krijgen ook nog eens 30 dagen extra.

Sign in to follow this  


8 Comments


Recommended Comments

Grand Theft Auto TOM

Posted

Ik ben ook zeer benieuwd naar de inhoud van die content. Wel leuk dat ze dat zo hebben gedaan. :)

Share this comment


Link to comment

Zeg maar dat je meer dingen kan. Ik neem als voorbeeld een oldskool spel Runescape (IK SPEEL HET NIET MEER HOOR!). Als je daar betaalde was je member en kon je veel meer doen. Dit is net zo iets denk ik.

Share this comment


Link to comment

@ Cj-shooter: Nee, Playstation Plus is een abonnement die je kan nemen per maand. Speciaal voor gebruikers die Playstation Plus hebben is er een speciale sectie in de Store waar je content krijgt. Dit is PS3 of PSP content wat gratis of in de aanbieding is. Ze stellen ook elke maand een volledige game beschikbaar die je kan proberen. Het is dus verder geen upgrade voor een game, je kan content gewoon voordeliger krijgen.

Share this comment


Link to comment

Enige nadeel is voor de mensen die dus niet van plan waren het te verlengen, de gratis games die je die maand dan heb ''gekocht'' in het PS+ gedeelte van de store (de gratis games) die kan je na de 30 dagen ook niet meer spelen. het is volgens mij van sony meer een reclame stunt om ook weer meer gamers aan PS+ te krijgen

Share this comment


Link to comment
Grand Theft Auto TOM

Posted

@darkbillie: 30 dagen vind ik persoonlijk ook niet veel, maar het is toch een leuk extraatje? Ik bedoel, hiermee toont Sony aan dat ze echt denken aan hun gamers. Want er is geen bedrijf welke iets als een soort 'Welcome Back'-pakket geeft als er iets mis is met de console. Zo heb ik Microsoft nog nooit iets zien geven aan gebruikers die problemen hebben. Ik weet dan ook zeker dat ze niks gaan geven als dat probleem met Modern Warfare van laatst, verergert. :7

Maar dat zijn mijn verwachtingen. :puh:

Share this comment


Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...