Jump to content
 • Sign Up

LibertyKillerZ

 • entries
  290
 • comments
  2,561
 • views
  102,833

LibertyKillerZ 4 Jaar!

Sign in to follow this  
Kai-ShockWave

1,668 views

feestmaand4.png

LibertyKillerZ 4 Jaar

Inmiddels is LibertyKillerZ al 5 maanden weg van GTAForum, maar we willen jullie nog steeds graag op de hoogte houden van onze ontwikkelingen. Deze maand bestaat LibertyKillerZ alweer 4 jaar en is het tijd voor een feestje. Net zoals voorgaande jaren is het ook dit jaar weer tijd voor een feestmaand in april. Zo zijn er extra activiteiten op de website, nieuwe online multiplayer events, nieuwe challenges en een nieuw multiplayer toernooi voor alle leden. Binnen LibertyKillerZ werken we met een uitgebreid puntensysteem waar je d.m.v. het behalen van online challenges en het winnen van modes en toernooien punten kunt verdienen waardoor je jezelf omhoog kan ranken op het leaderboard. De gehele maand is het Dubbel XP en kun je dus 2x zoveel punten verdienen tijdens online events. Nieuwe leden die zich aanmelden voor LibertyKillerZ ontvangen de gehele maand april 250 LKZ Points gratis als kado!

Nieuw Toernooi

Deze maand organiseren we een nieuw toernooi: de Cluckin' Bell Triathlon! Hierin moet d.m.v. de onderdelen racen, zwemmen, hardlopen en basejumpen een parcour over Alderney en Algonquin worden afgelegd. Dit event is speciaal voor de Playstation 3. De drie deelnemers die de beste tijd neerzetten winnen LKZ Points en een award. Meer informatie over dit toernooi? Aanmelden kan hier.

screen-v30.jpg

Verder kondigen we ook een update aan op de website. Inmiddels is versie 3.0 live en heeft verschillende verbeteringen om de offline én de multiplayer ervaring meer bij elkaar te brengen. Neem vooral een kijkje.

LibertyKillerZ

Sign in to follow this  


3 Comments


Recommended Comments

'Bijna' vier jaar. Dus 'alvast' gefelicteerd, LKZ, dat jullie nog lang mogen lev.. bestaan! :tu::bier:

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...