Jump to content
 • Sign Up

LibertyKillerZ

 • entries
  290
 • comments
  2,561
 • views
  102,641

LibertyKillerZ, een jaar later...

Kai-ShockWave

702 views

gtaf_header.png

Over een aantal dagen is het precies een jaar geleden dat we zijn verhuist van GTAForum en een eigen community hebben opgebouwd. In die tijd bestonden we als 'clan' 3,5 jaar en inmiddels mogen we alweer spreken over 4,5 jaar. Ter ere van dit bestaan hebben we deze week een volledig nieuwe versie van de site gelanceerd zodat we helemaal klaar zijn voor GTA V. Tijdens ons aankomende 5-jarig bestaan kunnen we dan eindelijk van GTA V gaan genieten! Kortom, er komen mooie tijden aan.

Voor de leden die nog niet weten wie wij zijn: LibertyKillerZ is een multiplayer clan/community waar het hoofdzakelijk draait om de online meetings. Zo organiseren we wekelijks meetings voor bijvoorbeeld Grand Theft Auto IV, Red Dead Redemption en Max Payne 3 voor verschillende platformen. Vanaf volgend jaar mogen we daar de topper Grand Theft Auto V aan toevoegen waar we weer jaren mee kunnen doen.

Onze community biedt verschillende mogelijkheden om langer plezier te beleven aan een game. Zo werken we al jaren met een speciaal puntensysteem en hebben we vorig jaar de 'Challenges' geïntroduceerd. Door hoog te eindigen in de multiplayer modes (welke leden zelf kunnen organiseren) of door online challenges, individueel of in groepsvervand, te voltooien ontvang je punten die uiteindelijk allemaal samenkomen in het algemene leaderboard. Zo krijg je ook een strijd binnen de community wie de beste online speler is. Plezier en fair-play staan uiteraard hoog in het vaandel.

We blijven de community uitbreiden met nieuwe functies die allemaal gericht zijn op multiplayer. We bieden daarnaast ook nog ruimte voor een gezellig offline praatje op het forum. Heb je interesse dan kun je je bij ons geheel gratis aanmelden! We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden die samen met ons online willen gamen in de beste game-serie ooit: GTA!

LibertyKillerZ.com0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...