Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,017

MAF 008 - Fotogenie


NandroDavids

722 views

 Share

gallery_7284_229_9261.jpg

Deze rubriek is geschreven door @SpacyColours

Welkom bij Fotogenie! In deze rubriek kies ik steeds iemands avatar uit, analyseer ik die en vertel ik jullie waarom dat plaatje bij diegene past. Vaak toont de avatar namelijk wat er achter het persoon schuil gaat.

Dit keer vertel ik het verhaal achter de avatar van Phoenyxar.

gallery_7284_229_7448.jpg

Wat zien we?

Wu Zi Mu, de blinde leider van de Chinese Mountain Cloud Boys in San Andreas.

Waarom past het plaatje bij Phoenyxar?

Hoewel hij soms naakte vrouwen met vrachttreinen verwart (justified1) en af en toe niet merkt dat zijn PB-inbox hem seint (blame IPB), is er voor zover ik weet met Phoeny's ogen weinig mis. Ook lijkt het mij stug dat zijn familie vanuit Azië naar Aarschot is verhuisd, want let's face it: wie doet dat nou? Geen overeenkomsten dus, zou je zeggen.

Maar duiken we in het criminele circuit, dan worden de gelijkenissen duidelijk. Niet alleen zijn beide heren gangleaders, maar de gangs van zowel Phoenyxar als Woozie zijn gevestigd in San Fierro. Mocht dat nog niet genoeg voor je zijn: de bijnaam van Woozie is The Lucky Mole. En laat Phoenyxar nou net aan het hoofd staan van een groep buidelmollen genaamd The Underground.

Woozie racet rond in een roze rijtuig. En wie wel eens MTA met Phoenyxar gespeeld heeft weet dat die hetzelfde doet.

Zelden hoor je Woozie schelden. Hij weet meestal zijn kalmte te bewaren en situaties goed te overzien (no pun intended). Eigenlijk is Phoenyxar net zo. Altijd in voor een geintje, maar hij weet wanneer hij serieus moet zijn. Stelt zijn gangbelang centraal, maar hij is van niemand vies. En hey, zelfs Woozie's uitspraak "Hell's sewers" refereert naar Phoeny's woonplaats.

Conclusie:

Het lijkt me duidelijk. Dit is de perfecte avatar voor Phoenyxar, vandaar natuurlijk dat hij nooit een ander draagt. Want welk personage past nou beter bij hem dan Woozie?

Ook benieuwd naar het verhaal bij andere leden? Blijf MAF in de gaten houden. Deze rubriek verschijnt af en toe en wie weet wordt JOUW avatar dan wel onder de loep genomen!

1 - Iemand postte (nietsvermoedend) een plaatje dat steeds veranderde: de ene keer was het een locomotief, de andere keer een sensuele weergave van feminieme organen. Uiteraard zag Phoenyxar, de plaatselijke Moderator, nou net een treinstel in beeld wat tot een merkwaardige situatie leidde.

 Share

4 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...