Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,251

NandroDavids

835 views

 Share

344dp1g.jpg

2cgzon9.jpg

2nbhjki.jpgDeze rubriek is geschreven door @NandroDavids 33palud.jpg

Met Pasen vertelt de EO de laatste jaren nog wel het paasverhaal middels The Passion en ook uitvoeringen van de Matthäus Passion zijn nog altijd populair. Maar verder staat Pasen toch steeds meer in het teken van de commercie. Het is simpelweg een vakantiedag om naar de meubelboulevard, het tuincentrum of familie te gaan. Máár, het paasverhaal is dan misschien wat weggezakt, er is gelukkig een andere traditie die we met z'n allen toch graag in ere houden: die van de paaseitjes.

2a8fb50.jpg

Puur, melk, wit, met vulling, ingepakt in een kleurig folietje, we eten er kilo's van met Pasen en de weken en zelfs maanden ervoor. Maar het leukste is toch om ze te zoeken! Het was jullie vast al opgevallen dat er in deze paaseditie van MAF heel wat eitjes zitten 'verstopt'. Degene die als eerste in een reactie op dit item het juiste antwoord op de vraag onderaan deze rubriek geeft, die wint! Makkie, toch? En wat win je dan? De eer. Alleen de eer? Ja, eigenlijk wel ja. Maar wel in de vorm van de titel Winnaar Van De Week in de volgende MAF.

51vs03.jpg

Hoeveel ei tel jij in deze editie van MAF?

97p36w.jpg

2ns976b.jpg

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Ik tle er 110, maar ik weet niet of die ei uit vice city meetelt want dan zou het 111 zijn. Maar mijn definitieve antwoord is 110.

Link to comment

121. Heb echt ELK ei wat in deze MAF stond geteld, dus niet alleen de gekleurde. Nandro, moet je echt elk eitje tellen in deze MAF of alleen die jij erin gezet hebt?

Link to comment

De vraag lijkt me duidelijk, daar ga ik verder geen toelichting op geven. Ik bekijk voor publicatie komende zondag gewoon wat hier de antwoorden zijn, en als het goede antwoord daar bij zit, dan is die persoon Winnaar Van De Week :)

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...