Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285165

MAF 014 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

578 bezichtigingen

lcd94.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week. Dat levert geen badge op, maar simpelweg de eer van de titel en natuurlijk de eer van de eervolle vermelding in MAF. En die Winnaar Van De Week is deze keer...

...ja, ook deze week was dat weer verschrikkelijk moeilijk. Die Hard of Jesperkaj, voor hun keuze om voor MAF te gaan schrijven? Guardian1980 voor zijn derde titel in deze rubriek, omdat hij Lifestyle onder zijn hoede kreeg? Of alsnog wij allemaal, vanwege de 3 GTA V-trailers en de reviews met al het nieuws?

Dat laatste doen we. Bijna. En om een andere reden. Bij dezen roepen wij van MAF alle actieve forumleden uit tot Winnaar Van De Week, met één uitzondering: MegaPilot. Die is als enige géén Winnaar Van De Week.

Waarom? Simpel. MegaPilot vierde afgelopen week zijn 5-jarig forum-jubileum. Dat is niet zozeer zijn verdienste, maar de rest van de actieve leden verdient een schouderklopje. Immers: wij hebben het allemaal al zo lang met hem uitgehouden.

Dus, alle actieve forumleden met uitzondering van MegaPilot: van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding en de titel Winnaar Van De Week!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...