Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285125

MAF 015 - Test, 1, 2, 3...


NandroDavids

1276 bezichtigingen

90okk7.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

De moeilijke puzzel waar we een paar weken geleden mee zijn gekomen is vorige week na 2 bonusletters eindelijk opgelost. Máár, de nieuwe puzzel van vorige week blijkt toch ook niet gemakkelijk te zijn. Daarom ook voor die puzzel nu een bonusletter:

10xxzzm.jpg

24ovwu9.jpg

Uiteraard hebben we ook weer een nieuwe puzzel, die wellicht wel wat sneller op te lossen is. Wat voor puzzel? Ja, volgens hetzelfde concept als de afgelopen twee maanden. Die uitleg is toch niet nog eens nodig? Mocht dat wel zo zijn: zie de spoiler:

In deze rubriek hebben we wekelijks een zelfde soort puzzel. De beste omschrijving voor de puzzel is waarschijnlijk iets als cryptische rebus, want dat is het: een cryptische rebus. Kijk goed wat je ziet, puzzel wat, en als het goed is kom je dan tot de juiste oplossing. Iedere oplossing is gerelateerd aan het forum of aan GTA. Er wordt dus een ranglijst bijgehouden met daarin het aantal punten per deelnemer. Aan het eind van deze competitie, na een flink aantal weken, zal de overall winnaar een prijsje krijgen.

De test van deze week:

k207tj.jpg

2uomipc.jpg

Aan de letters en puntjes hierboven zie je hoeveel letters de oplossing van deze week bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe.

Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is per week per puzzel één inzending toegestaan.

Succes!

3 reacties


Recommended Comments

Leaf Links is het antwoord op de tweede. Het is een bladje op de linkerkant van de afbeelding, en een blad is in het Engels leaf.

Helemaal correct, puntje voor jou! :tu:

De andere staat nog open...

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...