Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285158

MAF 018 - Loser Van De Week


NandroDavids

611 bezichtigingen

atp7ww.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Allereerst: ja Thundercover, ik ben tegen het gebruik van unnecessary English in het Nederlands, maar Loser Van De Week bekt toch wel een heel stuk lekkerder dan Verliezer Van De Week. Maar zoals vorige week al gezegd: we hadden het ook Klootzak Van De Week, Duitser Van De Week of Godverdomme, Wat Ben Jij Een Lul Van De Week kunnen noemen. Wat mij betreft mag je het ook zo noemen, als je Loser Van De Week om wat voor reden dan ook niet correct vindt.

Maar laten we gaan kijken wie de Loser Van De Week is en ballas4life opvolgt. Deze week kregen we wel een heel overtuigende kandidaat binnen, want na ballas4life die vorige week niet helemaal eerlijk speelde bij de San Andreas Quiz, hebben we deze week een soortgelijk geval: @Nyltje.

pdV8E.jpg

nyltje deed afgelopen week namelijk een inzending voor Raad de Artiest 3.0, maar hij stuurde een antwoord in dat niet van hemzelf kwam: "Gewoon even aan een paar mensen gevraagd. Ik zou het echt niet weten." Tja, en dat is natuurlijk niet de bedoeling van een dergelijke wedstrijd.

Nu begrijpen we dat de achterstand op de enige echte NandroDavids wel erg groot was en dat de verleiding om dan naar extreme middelen te grijpen steeds moeilijker te weerstaan is. Maar toch: heb je dan helemaal geen eergevoel? Geen trots? Want als je op deze manier wel je punten had gekregen en uiteindelijk misschien wel had gewonnen, zou je daar dan echt blij mee geweest kunnen zijn? Ik kan het me absoluut niet voorstellen.

Daarom, nyltje, van harte gecondoleerd met deze titel van Loser Van De Week! Je hebt deze (dis)kwalificatie he-le-maal verdiend.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...