Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    280,013

MAF 020 - Test, 1, 2, 3...


NandroDavids

541 views

 Share

gallery_7284_229_24450.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids en vormgegeven door @Kloep

Nog even een extra compliment aan PatrickW voor het vinden van de oplossing vorige week, want Blood Ring was toch niet één van de makkelijksten. Desondanks heb ik het verzoek gekregen om het nóg wat moeilijker te maken, en ik heb dan ook geprobeerd om weer een moeilijke uit te zoeken.

Die puzzel werkt uiteraard weer volgens het bekende concept. Voor die paar leden die nog wat toelichting nodig hebben, staat er een korte uitleg in de spoiler:

In deze rubriek hebben we wekelijks een zelfde soort puzzel. De beste omschrijving voor de puzzel is waarschijnlijk iets als cryptische rebus, want dat is het: een cryptische rebus. Kijk goed wat je ziet, puzzel wat, en als het goed is kom je dan tot de juiste oplossing. Iedere oplossing is gerelateerd aan het forum of aan GTA. Er wordt een ranglijst bijgehouden met daarin het aantal punten per deelnemer. Aan het eind van deze competitie, na een flink aantal weken, zal de overall winnaar een prijsje krijgen.

De test van deze week:

gallery_7284_229_5435.jpg

gallery_7284_229_237.jpg

Aan de letters en puntjes hierboven zie je hoeveel letters de oplossing van deze week bevat. Eventuele leestekens, spaties en hoofdletters doen er niet toe.

Je oplossing post je in een reactie op dit item. De eerste die de juiste oplossing plaatst, die verdient een punt voor de ranglijst. Per persoon is per puzzel één inzending toegestaan.

Succes!

 Share

4 Comments


Recommended Comments

De afbeeldingen doen het niet.

Bij mij wel, en navraag leert dat ze het bij anderen ook gewoon doen. Even vernieuwen?

Link to comment

Wat maf! Bij mij werken de afbeeldingen ook niet. Dit geldt ook voor enkele afbeeldingen in andere rubrieken van deze MAF-uitgave.

De afbeelding die bij de Sans Scrupules-blog zat werkte gisteren ook ineens niet meer, dus misschien heerst er een plaatjesgriep.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...