Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285171

MAF 020 - Mijn Relatie Met


NandroDavids

565 bezichtigingen

gallery_7284_229_37076.jpg

Deze rubriek is geschreven door

Cabyon is een persoon waar je moeilijk een vinger op leggen kunt. Het ene moment is-ie bloedserieus en het andere moment is-ie een swaggerboyof mattie uit Limburg die vrienden met scooters en petjes heeft. Ik weet niet welke Cabyon ik leuker vind, maar ik hoop niet dat ik de tweede ooit tegenkom in een donker steegje.

Op het forum is Cabyon even mysterieus, hij heeft overal wel een mening over maar zegt weinig tot niks over zichzelf, wat natuurlijk ook niet nodig is want daar gaat het niet om op een forum. Wel probeert hij altijd een beetje humor erin te houden, maar verder dan proberen komt het niet.

gallery_7284_229_11609.jpg

Cabyon en ik zijn nog niet al te lang een beetje closer geworden. Alhoewel hij het nog niet een liefdesrelatie zou noemen, is het dat wel een beetje. Ik hou in ieder geval van hem. Buiten het feit dat hij bij BeaT DowN zit en niet zo lekker ruikt is er weinig mis met hem, en is het gewoon een heel toffe gozer die goed werk verricht op het forum. Hij is dan ook één van SL+ die in mijn ogen zijn rang echt verdient.

Ik hoop dat ik Cabyon dit jaar nog wat beter ga kennen, want er loopt niet heel veel beters rond op het forum. Hij woont ook lekker dichtbij.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...