Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    281,203

MAF 020 - In The Topicture


NandroDavids

455 views

 Share

gallery_7284_229_41313.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Het is al weer een tijdje geleden dat deze rubriek in MAF stond, maar er is nu een topic dat absoluut wat meer aandacht verdient. Een topic dat eigenlijk al vanaf 2005 een stormlooptopic had moeten zijn, maar ja: verzin het maar eens, en zorg er maar eens voor dat het van de grond komt. Ondanks dat het dus heel wat jaren te laat is, verdient @-Matthijs- het om even extra in het zonnetje te worden gezet voor zijn schitterende topic in de Graphics Fora: Photo manipulation spel.

Het concept is simpel, maar daarmee niet minder briljant: men neme een foto, en laat die één voor één bewerken door andere leden. Als startfoto wordt over het algemeen een vrij lege foto gekozen, zodat de leden alle ruimte hebben om hun fantasie de vrije loop te laten en er wat moois van te maken. Want ze maken er iets moois van hoor, kijk maar eens naar het eerste projectje uit dit topic.

Startfoto:

gallery_7284_229_353740.png

Eindfoto:

gallery_7284_229_374865.png

Volgens Zamg0d1, die als laatste iets toevoegde aan deze foto, was de lege slaapkamer omgevormd tot de plek van de shoot van een nieuwe videoclip van Mr. Bean and Friends. U ziet: fantasie de vrije loop.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een foto waarop onder meer Leonardo Di Caprio, Angela Merkel en 'Nicolas Sarkozy' te zien zijn in een nogal aparte tuin. Voeg jij het volgende toe?

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Leuk om te zien dat het zo goed bevalt en leden er enthousiast over zijn.

Een soortgelijk concept hebben we in 2008 gehad, alleen was hier het thema om telkens een 'gezicht' van een persoon te veranderen. Hier mocht ieder individu iets leuks van maken. Anders dan het 'Photo manipulation spel', waarbij je met elkaar aan één foto werkt.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...