Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285262

MAF 024 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

751 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer...@Phoenyxar!

gallery_7284_229_3030.jpg

"Huh?! Phoenyxar? Maar werd Superlid, dan is hij toch een logischer Winnaar Van De Week?" - Dat zou je in eerste instantie kunnen denken. Maar waar dan aan voorbijgegaan wordt, is dat Pwned. zijn promotie voor het overgrote deel te danken heeft aan iemand anders dan zichzelf. Juist: Phoenyxar.

Immers, hij was het die in de beginfase van Sans Scrupules zich als een vaderfiguur over Pwned. ontfermde. Phoenyxar, het bekendste lid van The Underground, de enige van die Gang die het qua rang ver heeft geschopt op het forum, hij zag wat er mis was bij Sans Scrupules. En hij was niet te beroerd om dat even op papier te zetten en als tips mee te geven aan Sans Scrupules. Fantastisch natuurlijk, want we weten allemaal hoe succesvol The Underground in de afgelopen jaren is geweest. Kijk alleen al naar de projecten die ze hebben georganiseerd, en niet te vergeten hun resultaten bij de verschillende Corporation Verkiezingen. Zoek maar eens op hoe ongekend vaak The Underground een stemronde daar heeft gewonnen. Kortom: Phoenyxar is een absolute autoriteit binnen de gangscene, en zijn advies moet je dan ook dankbaar aannemen en opvolgen.

Behalve als belangrijkste persoon achter Pwned.'s promotie, liet Phoenyxar zich afgelopen week ook zien in discussie met NandroDavids. De kritiek in Concurrecensie op Phoenyxars rubriek Interviews pareerde hij op een volwassen manier en hij ging eigenwijs op eigen wijze verder. En in The Families liet hij NandroDavids alle hoeken van het topic zien, met het ene sterke argument na het andere. In alles bleek Phoenyxar superieur deze week.

Phoenyxar, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF én de titel Winnaar Van De Week!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...