Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285159

MAF 026 - Aan De Gang


NandroDavids

666 bezichtigingen

gallery_7284_229_18289.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pwned.

Gangs en Corporations zijn er nu al een aardig tijdje. Alhoewel het concept niet veel is veranderd is de manier waarop Gangs werken wel heel erg veranderd. Het gaat voornamelijk over twee dingen. De manier waarop Gangs met elkaar omgaan en wat een Gang precies doet binnen het forum.

Vroeger was het gewoon not done om bij een andere Gang veel te posten buiten die van jezelf: je behoorde tot een Gang en daar postte je. Tegenwoordig wordt er in sommige Gangs meer gepost door buitenstaanders dan door leden. Ergens is dat wel jammer, want het geeft iemand minder motivatie om bij een Gang te gaan, je kunt immers toch overal posten. Aan de andere kant is dit voor sommige Gangs de enige reden dat er nog gepost wordt, en dat kan de mogelijkheid geven die Gang weer sterk te maken.

Ook de manier waarop Gangs functioneren binnen het forum is sterk veranderd. Het is nu niet meer alleen een verzamelplek voor leden, er worden projecten georganiseerd, The City speelt een redelijk grote rol en we moeten de informatietopics ook niet vergeten, alhoewel die er op dit moment (nog) niet zijn. Waar vroeger The Underground heel veel deed zijn het nu voornamelijk BeaT DowN en Sans Scrupules die dingen organiseren voor het forum. Dit is best jammer aangezien er veel meer Gangs en Corporations zijn. Hopelijk zullen meerdere Gangs dingen gaan organiseren wanneer GTA V uitgekomen is, want met een grote groep leden kun je superveel doen op het forum.

Het is dan zo dat Gangs niet meer hetzelfde in elkaar zitten als toen het systeem geïntroduceerd werd, maar het gaat in principe gewoon om één ding en dat zijn de leden. Dit is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. Zeg nu zelf, wat is een Gang zonder leden?

1 reactie


Recommended Comments

Ook de manier waarop Gangs functioneren binnen het forum is sterk veranderd. Het is nu niet meer alleen een verzamelplek voor leden, er worden projecten georganiseerd

Projecten werden altijd al georganiseerd. Dat deden alle "prominente" gangs & corporations in het verleden, ieder op zijn eigen manier. Dat is nu niet anders dan toen.

Daarbuiten; de informatietopic van The Underground. Die waren er in? begin 2010? Is dat ook niet meer "toen" dan nu, aangezien dat al 3,5 jaar geleden is? Wat is je toetsingskader; wat is vroeger, wat is nu?

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...