Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285156

MAF 027 - Exclusief


NandroDavids

961 bezichtigingen

gallery_7284_229_4842.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

In editie 010 van MAF verscheen voor het eerst en tot nu toe voor het laatst de rubriek Exclusief. "Zoals het een ware krant betaamt komen wij natuurlijk ook af en toe met een exclusief nieuwtje", zo schreef ik toen. Goed, dat is dus wel heel erg af en toe, maar toch: hier zijn we weer. En deze keer in Exclusief, het afscheid van NandroDavids!

Ho, niet schrikken (of juichen): afscheid als organisator van Sportkenners. Ik hintte er al een beetje op in het topic Sportkenners 2013/2014 - Opzet, en de reacties waren ook weer niet zo overweldigend groot of enthousiast dat die extra, nieuwe motivatie brachten. Dus zeg ik bij dezen: het is mooi geweest, ik doe niet nog een seizoen. Toen ik het in 2006 startte was ik blij dat het zo goed aansloeg, en de afgelopen jaren na de herstart ging 't ook nog wel redelijk goed, maar toch te weinig om er nog weer een jaar lang tijd en energie in te steken.

Uiteraard is het mogelijk dat Sportkenners 2013/2014 er alsnog komt, met een andere organisator. Sterker nog, ik zou dat heel mooi vinden. Als er leden zijn die dat vol enthousiasme willen doen, stuur me dan even een PB. Ik wil je gerust helpen om het goed op te starten.

En nu maar hopen (tegen beter weten in?) dat hier wel overweldigend veel en enthousiast op wordt gereageerd...

5 reacties


Recommended Comments

Jammer. Ik deed er eigenlijk nooit aan mee omdat ik er simpelweg niet veel verstand van heb (met uitzondering van de Formule 1), maar als ik zag wat er qua organisatie werd neergezet was ik altijd enorm onder de indruk. Maar helaas, aan alles komt een eind... Dankjewel Nandro! _O_

Link to comment

Dus, als het tegenzit, ben ik de laatste winnaar van Sportkenners...

Het is dat ik dit najaar druk ben met iemand anders, anders had ik het stokje graag van je overgenomen. Bedankt voor alle energie die je er in hebt gestoken, ik heb met veel plezier deelgenomen, top gedaan worshippy.gif

Link to comment

Wat een nieuws! Kan OWN dit overtreffen?!

Nandro, jammer, maar superveel respect voor je inzet al die tijd! Zeker weten de meest bewerkelijke contest van het forum voor de organisator.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...