Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285272

MAF 027 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

675 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF één forumlid uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. Deze week hebben we zowel een Winnaar als een Loser Van De Week. En die Winnaar Van De Week is deze keer... geen forumlid, maar een band: Toto!

En die titel krijgen ze natuurlijk voor het winnen van het GTAVisie Songfestival afgelopen week. Sterker nog: ze stonden op 1 én op 2, met respectievelijk Africa en Hold The Line. Africa werd ingezonden door @Venzio, dus is hij dan niet het forumlid dat Winnaar Van De Week moet zijn? Nee, want die winst is natuurlijk niet echt zijn verdienste. Een nummertje insturen, kom op, dat kan iedereen.

gallery_7284_229_4232.png

Dat deden dan ook veel leden, 27 om precies te zijn, en dat leverde uiteindelijk een heel gezellige chatavond op waar de uitslag bekend werd gemaakt. Want wat is er nu leuker dan met andere GTA-fans genieten van de beste muziek uit GTA? Nou, misschien wel de MAF lezen met een heerlijk GTA-nummer op de achtergrond. Dus, kies er hieronder eentje uit, en lees lekker verder.

Oh, en Toto, mochten jullie dit lezen: van harte gefeliciteerd met de titel Winnaar Van De Week!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...