Jump to content

Everybody loves Joey

  • artikelen
    5
  • reacties
    47
  • bezichtigingen
    8137

Introductie.


Gta Ripper

1950 bezichtigingen

ELJintroductie2_zps7ac13717.png

Ik hoor iedereen al denken: ''Niet weer zo'n blog die binnen twee maanden inactief is.''. Dat begrijp ik ook wel, de geschiedenis blijft zich herhalen hier op het forum. Zo ben ik zelf ook schuldig van het verwaarlozen van een blog, The FL Studio Blog. Waarom dit met vele blogs gebeurt weet ik zelf ook niet, maar ik hoop niet wederom met een loze belofte te komen wat betreft het actief houden van een blog.

Zo, dat ben ik even kwijt. Ik heet jullie bij deze dan alsnog welkom bij mijn nieuwe blog: Everybody loves Joey. Of iedereen daadwerkelijk van mij houdt is nog de vraag, maar dat interesseert me eigenlijk geen drol. Ik heb deze blog gestart omdat het af en toe wel even prettig is om van je af te schrijven, of dat nou om serieuze onderwerpen gaat, of juist wat minder serieuze onderwerpen. Je gedachtes delen met de wereld zal ik het maar noemen.. Ik heb het hier trouwens niet alleen over problemen waar jij thuis mee zit. Nee, ik heb het hier ook over ditjes en datjes, het nieuws en random gedachtes die ik met de wereld wil delen. Wat dit precies in gaat houden zullen jullie in de nabije toekomst gaan zien.

Latertjes!

11 reacties


Recommended Comments

You've got to earn the love, boy. Alleszins: veel succes met je blog! Een beetje goed leesvoer van tijd tot tijd, daar zeg ik nooit nee tegen.

Noem me gek of wat dan ook, maar ik dacht bij die eerste zin meteen aan een stukje uit Lady Gaga's Heavy Metal Lover. :$

Veel succes in ieder geval. Je eerste artikel (deze daarbij uitgezonderd) ziet er al goed uit, dus ik blijf wel hangen. :)

Link to comment

<p class='citation'>thebig, on 19 August 2013 - 15:38 , said:</p><div class="blockquote"><div class='quote'>You've got to earn the love, boy. Alleszins: veel succes met je blog! Een beetje goed leesvoer van tijd tot tijd, daar zeg ik nooit nee tegen.

</div></div>Noem me gek of wat dan ook, maar ik dacht bij die eerste zin meteen aan een stukje uit Lady Gaga's Heavy Metal Lover. :$

Veel succes in ieder geval. Je eerste artikel (deze daarbij uitgezonderd) ziet er al goed uit, dus ik blijf wel hangen. :)

Gek.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...