Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285273

MAF 033 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

772 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Iedere week roepen wij van MAF iemand uit tot Winnaar Van De Week of Loser Van De Week. Dat levert in beide gevallen geen badge op, maar simpelweg de (twijfelachtige) eer van de titel en natuurlijk de (twijfelachtige) eer van de eervolle vermelding in MAF. En de Winnaar Van De Week is deze keer... @Cabyon!

gallery_7284_229_10699.jpg

Cabyon bleek afgelopen week namelijk de winnaar van de 10 jaar GTAGames.nl-actie, met grotere prijzen dan ooit: een PlayStation 3, GTA V, GTA IV + Episodes for Liberty City, en nog vele GTA(Games)-goodies. Mooi dat een actief lid zo'n grote prijs pakt, want het was wellicht wel een beetje zuur geweest als iemand had gewonnen die één keer online kwam en verder niet bleef plakken. Bovendien: eerder dit jaar kon hij als Mol Wie is de Mol? niet winnen, dus ik gun het hem persoonlijk ook wel. Cabyon was er zelf ook uiteraard blij mee, en postte vol trots wat foto's van het binnenkomen van zijn pakketje, en het uitpakken en neerzetten van zijn prijzen. Daar kwam de volgende foto voorbij:

gallery_7284_229_14798.jpg

We weten dat Cabyon meer van de radio dan van de televisie is, maar dit is wel een beetje een schande natuurlijk. Overigens wel mooi dat iemand die onder de armoedegrens leeft zo'n prijs pakt, dat gun je zo'n jongen toch. Maar vanaf dinsdag GTA V hier op spelen? Dat doet het spel toch geen recht... sterker nog, dat is gewoonweg heiligschennis! Daar gaan we dus iets aan proberen te doen. Vind jij ook dat Cabyon GTA V absoluut niet op deze tv mag spelen? Steun die jongen dan, door een gulle gift te doen op rekeningnummer 555, ter attentie van Cabyongeyongeyonge, dit kan toch niet man. Alvast dank voor uw medewerking.

Cabyon, van harte gefeliciteerd met deze eervolle vermelding in MAF, én met de titel Winnaar Van De Week! En koop als-je-blieft zo snel mogelijk een nieuwe tv, ook als de giften wat tegenvallen.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...