Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285171

MAF 035 - Er Was Eens


NandroDavids

908 bezichtigingen

gallery_7284_229_6131.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Life's a beach

"Dame, heren, welkom bij deze bijzondere vergadering," start Joriz de anders zo gewone maandagmiddagvergadering op het luxueuze GTAGames-hoofdkantoor. "Vandaag moeten we eindelijk gaan beslissen wat voor een feest we gaan geven op 22 oktober. Want er staat nu wel heel leuk Feest op de agenda, maar we moeten de slingers toch echt zelf op gaan hangen. En dat gaan wij, de Globale Moderators en Administrators, vanaf vandaag regelen." Reacties als "Prima", "Lijkt me leuk" en "Waar is dat feestje?!" volgen van de rest, maar niet van Levi. Die is er niet. Dat valt ook Joriz op: "Matthijs, weet jij waar Levi nu weer uithangt? Die jongen is er ook nooit!" "Ja, die is weer ergens op 't water. Iets met mooi kiteweer..."

De volgende dag zit Joriz in het vliegtuig naar New York

Op de vraag van Joriz of iemand ideeën heeft, kijkt NandroDavids wat afwachtend en arrogant om zich heen: eerst maar 's zien of iemand anders wat heeft, daarna schudt hij wel even uit z'n mouw wat hij allemaal al heeft bedacht. Niemand lijkt te gaan reageren, en na een diepe zucht zet hij z'n plan uiteen. "...dus, kort samengevat: we houden een feest op het strand van Zandvoort, dat we voor die dag even Los Zandvoort noemen, met daarbij een nagebouwde Del Perro Pier. Daaromheen kunnen dan genoeg festiviteiten plaatsvinden." "Wow Nandro, hier is maar één woord voor: briljant!", reageert Joriz. "Nou, ik zou 'geniaal' en 'legendarisch' ook wel gepast vinden hoor", merkt NandroDavids bescheiden op. Op dat moment komt Levi binnen: "Sorry jongens, maar 't was zulk mooi weer. Heb ik wat gemist?" "We gaan naar Zandvoort!", roept de rest in koor. "Oh... maar daar kom ik net vandaan!"

Jacky-2007 probeert nog even de schijn op te houden: "No problem sir, alles in orde. At your service!"

De volgende dag zit Joriz in het vliegtuig naar New York. Aan de rest van de wereld communiceert hij dat hij daar naartoe gaat om GTA Online te testen, maar in werkelijkheid gaat hij Rockstar Games vragen om het GTAGames-verjaardagsfeest in Los Zandvoort te sponsoren. Maar terwijl hij rustig ergens boven de Atlantische Oceaan zweeft, is het chaos op het thuisfront: de rest van de crew heeft het erg moeilijk. "Help! Dit is al m'n tweede banknuppel die breekt vandaag. Waar komen al die V-gekkies ineens vandaan?" schreeuwt PatrickW richting de rest van de brigade. Die staan als echte ME'ers klaar om PatrickW te ondersteunen en ook de V-fora in te duiken en daar even orde in de chaos te scheppen. "Jesperkaj, Nandro, Timothy, jullie pakken General, dan nemen Jacky, Svenie en ik Missiehulp. Akkoord? Go, go, go!" instrueert Dutchy3010 haar manschappen. Maar de eerste groep heeft praktisch nog geen stap gezet of NandroDavids haakt al af, als een meisje die met haar teen voelt of het water in het zwembad warm genoeg is: "Oeh, spoilers. Sorry jongens, maar hier ga ik niet in. Succes verder, ik zie jullie vanavond wel weer op kantoor!"

Later die avond belt Joriz naar kantoor om even bij te praten: "Hey jongens... en meisje, hoe is 't daar? Ik ben net geland, en ga zo op weg naar het hotel. Alles onder controle daar, neem ik aan?" Jacky-2007 probeert nog even de schijn op te houden: "No problem sir, alles in orde. At your service!" Uiteraard houdt NandroDavids zich afzijdig, maar Dutchy kan zich niet inhouden en begint met huilende stem in recordtempo te vertellen wat er allemaal is gebeurd die dag in de V-fora. "...dus Joriz, alsjeblieft, kom snel terug! We redden het echt niet zonder je."

Wordt vervolgd...

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...