Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285114

MAF 037 - Week Uit, Week In


NandroDavids

699 bezichtigingen

gallery_7284_229_5408.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

"Oh, nee toch? Heb je deze van OWN gejatte rubriek weer van stal gehaald?" Maakt u zich geen zorgen: ik ga hier niet opsommen wat er de komende week op het forum op het programma staat. Dat laat ik rustig over aan OWN morgen, want die doen dat iedere week prima. Het heeft voor u geen zin om dingen dubbel te lezen. Maar wat staat er dan wel in deze rubriek?

Onder meer dus het verhaal dat ik hier niet ga opsommen wat er de komende week op het forum op het programma staat. Maar belangrijker: een kleine aankondiging voor de MAF van volgende week, 19 oktober. Editie 038. Daarin staat iets speciaals te gebeuren namelijk. Spannend he? Zal ik een stipje van de luier oplichten? Vooruit, omdat u het bent...

...hmm...nee, ik doe het toch niet. We houden het even spannend. U komt het volgende week maar gewoon met eigen ogen bekijken en lezen. Het enige dat ik u ga meegeven is dat er dan maar liefst 2 rubrieken van de hand van SpacyColours zullen zijn. Meer reden om volgende week terug te komen heb je toch niet nodig?

Nou, zo viel deze rubriek toch wel mee uiteindelijk, lijkt me: ik heb niet opgesomd wat er de komende week op het forum op het programma staat. Maar wist u dat de stemming morgen wordt geopend voor de Slagzin-contest? En dat inzenden nog uiterlijk vanavond kan?

Tot volgende week!

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...