Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285129

MAF 038 - Er Was Eens


NandroDavids

758 bezichtigingen

gallery_7284_229_17633.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

In deel 1, deel 2 en deel 3 zagen we dat de GTAGames-crew een groot feest plant voor het 10-jarige bestaan van GTAGames. Joriz vertrok naar New York om Rockstar Games te vragen het evenement te sponsoren, en tijdens zijn afwezigheid liep alles op het forum mis. Bij terugkomst liet Joriz geen twijfel over de crew: "Er gaan koppen rollen!" NandroDavids gaf hierop het Contests Forum op, en Joriz kwam met het goede nieuws dat Rockstar Games 500.000 dollar schenkt aan GTAGames, waarmee het feest in Los Zandvoort door kan gaan. Deze week het slot...

Life's a beach (deel 4 - slot)

"Leden en ledinnen van GTAForum, van harte welkom hier in Los Zandvoort!" roept Joriz door de megafoon. Een luid gejoel klinkt uit de kelen van honderden leden, onder wie vrijwel alle prominenten uit heden en verleden. Enkel Lantyz ontbreekt, maar niemand weet waarom: hij heeft niets van zich laten horen. "Bij dezen", vervolgt Joriz, "verklaar ik het feest ter gelegenheid van 10 jaar GTAGames voor geopend! Laat het u smaken!"

DJ van dienst Silverbyte start meteen Toto - Africa in, om de stemming er wat in te krijgen. Zo onopvallend mogelijk mixt hij zo nu en dan een obscuur bandje ertussen, in de hoop dat iemand positief reageert en meer echte muziek gaat luisteren. In de loop van de avond blijkt dat vergeefse hoop: hij heeft duidelijk te maken met een stelletje cultuurbarbaren. "Dood aan de dingen!" schreeuwt hij tegen het eind van de avond steeds vaker, maar hij wordt volkomen genegeerd door zijn publiek. Die heeft genoeg te drinken gehad, en voert verwoede discussies over allerlei GTA-zaken.

"Ik zeg je: het niet kunnen zwemmen in Vice City was nooit een probleem. Jij maakt er een probleem van doordat je veel te laat GTA bent gaan spelen, je bent pas begonnen bij IV zeker?" roept Svenie gefrustreerd tegen de weer eens klagende MegaPilot. "Nee hoor, maar Vice City is gewoon slecht. IV ook trouwens, en V ook. Sterker nog: Rockstar Games kan er helemaal geen klote van!" is MegaPilots reactie. Svenie zucht eens diep, en besluit er niet meer tegenin te gaan: "Laat maar, ik stop er wel gewoon mee, met heel dat GTAGames. 10-jarig jubileum? Dat lijkt me een mooi moment om het bijltje erbij neer te gooien!"

Ondertussen wordt duidelijk dat Gta Ripper en Jesperkaj, die tot ieders verbazing boven NandroDavids schijnen te zijn geëindigd bij de Megaleden Awards in de categorie Beste Bierdrinker, duidelijk te veel op hebben: beiden lopen lallend over het strand, en doen matige pogingen om Dutchy3010 te versieren. "Weet je wat de afmetingen 30 bij 10 heeft?" probeert Gta Ripper, terwijl Jesperkaj het doet met "Heb jij zelf wel eens gecrewlikt?" Dutchy3010 reageert geschokt, dreigt ze met degradatie, en vlucht snel naar NandroDavids. Die heeft, terwijl hij net zo veel heeft gedronken als Gta Ripper en Jesperkaj, alles nog helder voor ogen.

En zo gaat het feest door tot diep in de nacht. PatrickW feest alsof hij na 1970 is geboren, Foreigner97 doet vergeefse pogingen om David Bowie te laten draaien ("Nee, dat waardeert toch niemand!" - Silverbyte), SpacyColours gaat los alsof hij tig verschillende soorten drugs door elkaar heeft gehad, S-te-fan doet dat terwijl dat ook het geval is ... en Joriz? Die is aan de rand van het strand van Los Zandvoort gaan zitten, en overziet het genietend met een heerlijk speciaalbiertje. "Op de volgende 10 jaar", denkt hij bij zichzelf, terwijl hij het glas heft op al die verschillende forumleden.

Einde!

4 reacties


Recommended Comments

"Enkel Lantyz ontbreekt, maar niemand weet waarom: hij heeft niets van zich laten horen."

:schater:

"Zo onopvallend mogelijk mixt hij zo nu en dan een obscuur bandje ertussen, in de hoop dat iemand positief reageert en meer echte muziek gaat luisteren. (...) "Dood aan de dingen!" schreeuwt hij tegen het eind van de avond steeds vaker, maar hij wordt volkomen genegeerd door zijn publiek."

:schater:

En de rest is ook simpelweg geniaal. Prachtig geschreven, ik heb genoten. _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...