Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285274

MAF 039 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

758 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Het is dat we ervoor kozen om vorige week Joriz al uit te roepen tot Winnaar Van De Week, anders was hij het deze week geworden. Immers, normaal gesproken is de Winnaar iemand die de afgelopen week daar aanleiding voor gaf, maar vanwege de speciale editie vorige week deden we het toen eenmalig anders. Deze week is het weer gewoon iemand die de afgelopen week de titel echt verdiende, en die Winnaar Van De Week is deze keer... @Hanneswasco!

gallery_7284_229_40539.png

Ja, hij is er blij mee hoor.

Hij krijgt die titel voor zijn overwinning in de contest Slagzin. Hij won die contest met deze slagzin: "GTAGames.nl is al 10 jaar dé Nederlandstalige GTA-site, omdat hét Nederlandstalige GTA-site grammaticaal incorrect zou zijn." Bij het inzenden noemde hij het zelf een waardeloze poging, maar na NandroDavids' reactie "Ik vind 'm leuk" was hij een stuk positiever ingesteld: "Als NandroDavids 'm leuk vindt dan moet ik wel winnen!"

En dat deed hij dus ook. Naar aanleiding van die winst stelden we hem nog een paar vragen, volgens de welbekende en ongekend efficiënte Wilfred Genee-manier. Drie vragen dus:

Wat gaat er nu door je heen?

Aangezien het de eerste keer is dat ik een contest win had ik een verhoogde hartslag en een dikke glimlach op mijn gezicht toen ik het nieuws mocht ontvangen. Nu is die glimlach al een tijdje van m'n gezicht maar ik ben toch nog altijd trots op de overwinning. Het is immers een bevestiging dat ik toch nog een klein gevoel voor humor heb en geen saaie zeurpiet ben.

Had je het verwacht?

Op het moment van inzenden was ik redelijk zeker dat ik zou falen. Maar na een aanmoediging van NandroDavids te krijgen en de inzendingen van de anderen te zien had ik wel verwacht dat ik een plaatsje in de top-5 zou kunnen innemen.

Wat zijn je toekomstplannen?

Ik overweeg niet om een job te zoeken waarin ik slogans maak voor bedrijven, dat talent hou ik liever als hobby. Ik ben nu vooral aan het studeren zodat ik in de toekomst een mooie job in de computerwereld kan vinden. Daarbuiten hoop ik om gamen als hobby te kunnen houden en misschien zelfs te trainen om me er semi-professioneel mee bezig te houden.

---

Hanneswasco, nogmaals gefeliciteerd met je Slagzin-overwinning, en natuurlijk met de titel Winnaar Van De Week!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...