Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285116

MAF 040 - Prosessie


NandroDavids

780 bezichtigingen

gallery_7284_229_2296.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Voordat ik deze rubriek heb geschreven, heb ik de rubriek Welkom! geschreven. Heeft u die allemaal gelezen? Eerlijk zijn hoor. Want dat lijkt me nu echt zo'n rubriek om lekker voorbij te scrollen, op naar de echte inhoud. En dat is natuurlijk volkomen onterecht.

Kijk, het is moeilijk om origineel te zijn in een welkomstwoord van een forumkrant die wekelijks verschijnt. "Ja, hoi, hier zijn we weer. We hebben dit en dit en dat voor u deze week. Veel plezier ermee." Daar komt het vaak eigenlijk op neer. Als het een paar weken achter elkaar een dergelijke vorm heeft, dan haken lezers natuurlijk af. Dat merkte ik ook bij Test, 1, 2, 3..., waar ik heel lui wekelijks de tekst kopieerde en plakte, waarna niemand dat meer las. Dat heb ik inmiddels veranderd, maar geen idee of de tekst nu wel wordt gelezen.

Hoe dan ook, het is dus moeilijk om origineel te zijn in een rubriek als Welkom! Gelukkig hebben we bij MAF wel regelmatig een nieuwe rubriek, een nieuwe redacteur, of een speciale editie waarover we het kort kunnen hebben. En in alle edities dat het niet zo is, daar probeer ik een grap te maken. Zonder groot succes tot nu toe.

Alhoewel, er was eentje... dat vind ikzelf nog altijd een heel goede grap. Dat zal ik vast vaker roepen over grappen van mezelf, maar deze was echt heel goed. Vind ik. Dat was mijn beste Welkom! tot nu toe, en ik ga mijn best doen om die een keer te overtreffen. Althans, als dat kan. Want: dit was echt een héél goede grap. Ik heb het natuurlijk over de Welkom! in MAF 011.

Ja, maar zo'n grap had ik deze week dus niet. Of verklap ik het nu voor u, omdat u het nog niet gelezen had?

4 reacties


Recommended Comments

Niet iedere rubriek is vast, Cabyon. Deze is inderdaad nauwelijks gebruikt, drie keer als ik me niet vergis. Klik eens op het tagje van Prosessie, dan kun je de rest ook nog 'ns lezen. ;)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...