Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285127

MAF 041 - Er Was Eens


NandroDavids

1044 bezichtigingen

gallery_7284_229_6131.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Foreigner97

Forever Alone's Only! (deel 3)

In deel 1 en deel 2 zagen we dat er vier gasten de Forever Alone Kroeg van MegaPilot binnendwarrelden. Het feest ter ere van het tienjarig bestaan van GTAGames.nl is nog half gaande en wordt dan ook uitgebreid besproken. Iedereen heeft z'n eigen verhaal, z'n eigen mening en z'n eigen gevoelens. Vorige edities lazen we het verhaal achter Ezra24rct3 en kwam het mysterie rondom Phoenyxars afwezigheid aan bod. Nu is het tijd voor een ander mysterie, namelijk dat van Dippie94. Leest en huivert....

"De organisatie van dit Sans Scrupules-uitje naar het feest was in de handen van SpacyColours", vertelt Dippie, "En die heeft uiteraard het beste van het beste geregeld voor ons. Een luxe bus om er te komen, uiteraard voorzien van Xboxes met GTA V en GTA Online. Tja, je moet toch wat in dat halfuurtje reizen. Onderweg kwamen we nog enkele andere forumleden tegen, onder wie een alombekende, rokende muis. We wilden 'm binnenlaten, maar omdat Pwned. al klaarstond met een blik pek en met een zak veren zijn we maar doorgereden."

"We werden zowat afgesneden door een oranje Sentinel, beladen met muismatten en stickers, en de klanken van Waiting For A Girl Like You schalden door de straten. Dutchy3010 en PatrickW zaten beiden - terwijl ze half uit het raam staken - met een fles champagne in hun hand mee te blèren, terwijl Joriz rustig mee zat te fluiten en geheimzinnig en tevreden glimlachte."

"Terwijl Pwned. nog in een hoekje zat te schuimbekken over die 'verrader van een muis', SpacyColours NilsHolgersson zat te bedreigen in GTA Online, en ZaroX Foreigner97 in zat te maken op CurveFever knoopte ik even een praatje aan met de chauffeur van de bus. Ook hij was niet meer de nuchterste, dus met hem praten ging lekker makkelijk. Het onderwerp sloeg uiteraard al snel over naar GTAGames en Joriz, en het bleek dat deze beste man ongelooflijk veel afwist hierover. Verbannen leden, al lang opgeheven Gangs en Corporations, vergeten mod-projecten en reeds uitgestorven Blogs: hij wist er alles van te vertellen. Best eng eigenlijk, alsof-ie al jááren rond heeft gedwarreld op het forum. Ik vroeg 'm dus ook wat zijn account was: iemand die zo veel weet te vertellen over het forum, moet wel een bekende gebruikersnaam hebben. Echter reageerde hij een beetje afzijdig en mompelde hij zich er wat onderuit. Ondertussen haalde hij een klein, bekleed drankflesje uit z'n jas en nam 'n teug. De geur deed me heel sterk denken aan eikels, en ergens deed het hele gebeuren me een belletje rinkelen, maar ik was niet nuchter genoeg meer om daarover na te denken. Ondertussen opende ik nog een Pisswasser en praatte ik vrolijk verder over de koetjes en de kalfjes."

"Eikels zei je, niet? Zou het..." MegaPilot maakt z'n zin niet af: Dippie weet precies wat hij bedoelt. "Wellicht zou je gelijk kunnen hebben. Dat zou in ieder geval de lettercombinatie SQRL op z'n onderarm verklaren." De rest is wat opgeschrikt door MegaPilot's onderbreking. "Is het nu alweer tijd om op te staan, mama?" Mompelt Ezra en zelfs Grand Theft Auto TOM kijkt op van zijn Where's My Water? (iPod touch (5e generatie) 32 GB (iOS 7.0.3)). "Allez, dat is wel een interessant voorval, nee? Heb je wellicht nog gelet op andere duidelijke uiterlijkskenmerken van de chauffeur? Een eekhoorn in een chauffeurspakske is alleszins niet te moeilijk om op te merken, lijkt me."

"Ach, alsof ik daar op let. Echte Friezen die naar een feestje gaan focussen zich alleen maar op het bier en de vrouwen. De busreis was in ieder geval wel snel afgelopen, en toen gebeurde er nog wel iets opvallends. Toen de deuren opengingen stond Joriz daar om ons te verwelkomen, maar vóórdat hij ons ook maar aankeek ging er een klein knipoogje naar de buschauffeur, die antwoordde met eenzelfde gebaar en daarna vrijwel direct wegreed. Nou ben ik niet zo'n fan van complottheorieën, maar... "

"Interessant, interessant...", mompelt MegaPilot. Wederom kijkt hij z'n kroegje rond, waarna hij even kijkt naar Grand Theft Auto TOM, die inmiddels zijn ogen gericht heeft op z'n iPhone 4 (8 GB (iOS 7.0.3)). "Dus, Tom, hoe is het met jou verder? Hoe vond je het feest?" Een beetje betrapt begint Tom wat te blozen en wat te stotteren. "Ja, het was wel leuk, denk ik". Ik zal jullie er straks wat meer over vertellen, even dit level van Cut The Rope afmaken.

Wordt vervolgd...

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...