Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285129

MAF 041 - Winnaar Van De Week


NandroDavids

941 bezichtigingen

gallery_7284_229_19150.jpg

Deze rubriek is geschreven door @MegaPilot

Doordat Cabyon al een heel artikel heeft in MAF en we ons terecht zorgen maken rond zijn sterallures, hebben we er bewust voor gekozen hem niet tot Winnaar Van De Week uit te roepen. Dat maakte de keuze voor mij moeilijk, omdat mijn andere keuze de bevestiging van zijn ego niet echt nodig heeft. Toch wil ik u met gepaste trots melden dat niemand minder dan @NandroDavids de Winnaar Van De Week is!

gallery_7284_229_4073.png

Waarom nu precies NandroDavids? Omdat hij elke week ettelijke uren in MAF stopt? Omdat hij allang Administrator had moeten zijn? Omdat hij gewoon epic is? Geen van net opgenoemde redenen bewogen me ertoe hem te benoemen tot Winnaar Van De Week. Het is de manier waarop deze MAF in elkaar is gestopt. U moet namelijk weten, dames en heren, dat onze NandroDavids zijn laptoplader is gestorven. Niet erg natuurlijk, maar omdat een rasechte Nederlander niet meteen een nieuwe lader gaat halen, moet hij constant het contact van zijn lader in zijn laptop duwen om stroom te krijgen. Je kunt er dus van uitgaan dat Nandro's artikelen geschreven zijn met één hand (niet doordenken svp). Dat getuigt in mijn ogen toch van enige inzet.

NandroDavids, nogmaals gefeliciteerd met de titel Winnaar Van De Week, en ik stuur je met plezier de juiste richting in!

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...