Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285144

MAF 042 - Toen Was GTA Heel Gewoon


NandroDavids

846 bezichtigingen

gallery_7284_229_7630.png

Deze rubriek is geschreven door @Die Hard

Nog geen week nadat zijn eerste GTA Online-meeting plaatsvond, organiseerde @GekkieJ01 afgelopen woensdagavond zijn tweede. Deze week met een heus thema: 2 Fast 2 Furious, naar de bekende film. Geslaagd? Jazeker. Elk lid kwam opdagen in zijn eigen prachtig getunede wagen. En geloof me, er zaten een aantal pareltjes tussen.

De avond werd afgetrapt voor de deur van Los Santos Customs, waar maar liefst vijftien leden hun auto naast elkaar parkeerden om te zorgen voor een perfect fotomoment. Nadat ruim de tijd werd genomen voor de nodige foto's, droeg GekkieJ01 ons op om als een basisschoolklas op schoolreisje twee aan twee te gaan staan. Opnieuw werden foto's genomen, waarna we onze reis over de wegen van Los Santos vervolgden. Sommigen vergaten echter afstand te houden, waardoor de nodige botsingen plaatsvonden. leek zijn geduld te verliezen toen hij voor een stoplicht uitstapte met een machinegeweer in zijn handen, maar toen iedereen in paniek raakte en door hun headset schreeuwde niet te schieten stapte hij (godzijdank!) weer in zijn auto.

gallery_7284_229_31779.jpggallery_7284_229_16205.jpg

Links: Als een basisschoolklas op schoolreisje | Rechts: Verzamelen bij de drive-in

Door de botsingen op weg naar de drive-in was het noodzakelijk dat we terugkeerden naar Los Santos Customs om de auto's te laten repareren, waarna we op volle snelheid achter de grote leider GekkieJ01 aan scheurden naar de volgende locatie. Op deze volgende locatie was het de bedoeling om een aantal dragraces te rijden, maar de politie gooide roet in het eten. Er werd besloten om te verkassen naar de start-/landingsbaan van het vliegveld van Los Santos, waar we alle ruimte hadden om de races te verrijden.

Na deze races verzamelden we opnieuw bij een Los Santos Customs. Iedereen zette zijn auto keurig naast elkaar, waarna @GTA_Michael de ingeving kreeg om Merryweather te bellen om een airstrike op ons uit te voeren. Negen volledig getunede auto's de lucht in, GTA_Michael in een deuk (en $80.000 aan reparatiekosten lichter) en acht volledig verbijsterde andere leden was het gevolg. En toegegeven, achteraf kan ik er ook wel om lachen.

gallery_7284_229_19347.jpggallery_7284_229_23796.jpg

Links: Voor | Rechts: Na (foto's van @Kenny-Petrovic)

Goed, nadat iedereen de verzekering had opgebeld om een nieuwe auto te verkrijgen werd besloten door het landschap van San Andreas te rijden. Na een korte tussenstop bij een benzinestation aan de voet van Mount Chiliad was het opnieuw GTA_Michael die het voor elkaar kreeg om ("per ongeluk") bijna alle auto's op te blazen door vol tegen een benzinepomp aan te rijden. Opnieuw werd de verzekeringsmaatschappij overstelpt met telefoontjes, waarna er een poging werd gewaagd om met de auto's Mount Chiliad op te rijden. Dat werd nog behoorlijk lastig door de naar beneden rijdende politiewagens die ontweken moesten worden, maar na een aantal duwtjes in de rug kwamen vijf leden met hun auto op de top, waar deze gezellige GTA Online-meeting met een prachtig uitzicht werd afgesloten. Vergeet vooral niet het GTA Online-subforum in de gaten te houden voor nieuwe meetings, ik kijk er in ieder geval ontzettend naar uit!

gallery_7284_229_129.jpg

De avond werd op de top van Mount Chiliad afgesloten

4 reacties


Recommended Comments

Extreem leek zijn geduld te verliezen toen hij voor een stoplicht uitstapte met een machinegeweer in zijn handen, maar toen iedereen in paniek raakte en door hun headset schreeuwde niet te schieten stapte hij (godzijdank!) weer in zijn auto.

_O_

Link to comment

Een mooie en humoristische samenvatting van de meeting. Heb opzicht wel gelachen om die airstrike. Kwam aardig onverwachts en zat gelukkig veilig in mijn helikopter.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...