Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285115

MAF 046 - Exclusief


NandroDavids

845 bezichtigingen

gallery_7284_229_4842.jpg

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

"Zoals het een ware krant betaamt komen wij natuurlijk ook af en toe met een exclusief nieuwtje", zo schreef ik in de twee eerdere edities van Exclusief. En het blijft ook echt bij af en toe, want pas voor de derde keer in de MAF-historie is deze rubriek er. Maar wat voor eentje... wij brengen u, exclusief, de tussenstanden bij de Forum Awards!

Tot ieders verbazing zit überplayer Gta Ripper niet bij de genomineerden voor Beste Multiplayer

Het zijn iets te veel categorieën om allemaal door te nemen, dus we hebben gekozen voor een selectie van de meest opvallende tussenstanden. Hoe komen wij aan die tussenstanden? Tja, de organisatie van de Forum Awards (waaronder NandroDavids) heeft de mogelijkheid om die tussenstanden te bekijken. Handig hoor, als je daarnaast hoofdredacteur van een forumkrant bent. Dat opent toch heel wat deuren.

Goed, de eerste categorie met tussenstand: Beste Superlid. Daar staat Grand Theft Auto TOM wel heel dicht achter Haakontje. De vraag is: gaat Grand Theft Auto TOM daar nog overheen? Iets met hete adem in de... en het is ineens een heel smerige situatie bij dat tussenstandje. Uiteraard is MegaPilot kansloos in deze categorie: er zijn maar weinig leden die hem op waarde weten te schatten.

Bij Beste Globale Moderator doet Hanneswasco als kersverse paarse het helemaal niet zo slecht: hij staat niet eens onderaan. Opvallender is het belachelijke feit dat NandroDavids niet bovenaan staat in deze categorie. De organisatie onderzoekt momenteel hoe dit heeft kunnen gebeuren, en wie er verantwoordelijk is voor deze fraude.

Tot ieders verbazing zit überplayer Gta Ripper niet bij de genomineerden voor Beste Multiplayer, en dat heeft zo zijn gevolgen in de stemming: de overgrote meerderheid kruist daar nu Geen mening aan. Dat roept toch de vraag op hoeveel waarde de winst van Megadreams straks nog heeft. Ons antwoord: weinig. Maar dat is vooral vanwege het feit dat Megadreams zijn stemmen krijgt op basis van MTA-maps die hij tot in den treure heeft geoefend.

In heel veel categorieën is het nog erg spannend. Een verschil van één of twee stemmen is eerder regel dan uitzondering. Eén van de weinige categorieën die al wel zeker beslist is, is die van Beste Classies-kenner. Dotz blaast daar alle concurrentie eenvoudig weg met een klein scheetje.

gallery_7284_229_10978.pnggallery_7284_229_18450.pnggallery_7284_229_25485.pnggallery_7284_229_2731.png

En iedereen ziet natuurlijk zelf ook wel welke badge simpel bovenaan (hoort te) staan bij Beste Awardbadge. Toch?

Tot zover de tussenstanden van de Forum Awards 2013, exclusief gebracht door MAF! Ben je niet blij met één van deze standen, doe er dan wat aan door te stemmen in het Stemlokaal. Jouw stem telt! Althans, als die stem de organisatie bevalt en er niet nog meer fraude gepleegd wordt dan nu al gebeurt.

Disclaimer: NandroDavids heeft zijn GM-powers dit keer niet misbruikt, en heeft derhalve geen flauw idee van de daadwerkelijke tussenstanden. Iedere overeenkomst met de echte standen berust dan ook op louter toeval.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...