Jump to content

MAF

  • artikelen
    518
  • reacties
    1497
  • bezichtigingen
    285125

MAF 049 - Toen Was GTA Heel Gewoon


NandroDavids

1734 bezichtigingen

gallery_7284_229_7630.png

Deze rubriek is geschreven door @NandroDavids

Sinds enige tijd bestaat de rang Erelid op het forum, en het kan natuurlijk niet anders dan dat ik die ook ga krijgen nu ik stop. Omdat @-Matthijs- en @Svenie nog altijd ontbreken met een biografietje in de Eregalerij, en dat bij mij natuurlijk niet mag gebeuren, heb ik die van mezelf zelf maar even geschreven. In exact 200 woorden uiteraard, zoals alle andere biografietjes.

---

NandroDavids registreerde zich op 19 juni 2005 op GTAForum.nl en werd in zijn eerste halfjaar meteen genomineerd voor Beste Lid bij de allereerste Forum Awards. Die won hij toen niet, maar in de eerste helft van 2006 maakte hij snel carrière: hij werd in enkele maanden tijd Superlid, Megalid en vervolgens Moderator van het Sport Forum. Na een korte stop in de zomer van 2006 keerde hij terug, om door te stoten naar de functie van Globale Moderator begin 2007.

Na ruim een halfjaar in die functie stopte hij er weer mee, en hij vertrok zelfs van het forum. In 2009 volgde een kleine opleving, maar in de tweede helft van 2010 keerde echt terug, wat hem in dat jaar de Awards voor Beste Comeback en Beste Veteraan opleverde. Opnieuw wist hij op te klimmen tot Globale Moderator.

Hij stond bekend als iemand die veel organiseerde: projecten als het Jaarboek, contests als Wie is de Mol? en natuurlijk zijn forumkrant MAF. In zijn laatste actieve jaar, 2013, was hij vooral bezig met de MAF-blog, waar hij begin 2014 tot ieders verrassing mee stopte. Tegelijk daarmee legde hij zijn functie van Globale Moderator neer, om helemaal te stoppen met het forum.

4 reacties


Recommended Comments

Ik zou nooit durven zeggen dat jij dit geschreven hebt, zo weinig egogestreel. Al kan de korte samenvatting van je carrière en zoveel mooie projecten natuurlijk ook als dusdanig opgevat worden.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...