Jump to content

Sans Scrupules

  • entries
    65
  • comments
    248
  • views
    65,606

Sans Scrupules: Prijsuitreiking!


SpacyColours

1,538 views

 Share

Daar zijn ze dan, de resultaten... wie heeft de meeste Singles verdiend en gaat er met de hoofdprijs naar huis? Open één voor één de spoilers, dan zal het antwoord steeds dichterbij komen...

#14 met 150 Singles:

2zqc6xs.jpg

&

m9u5cp.jpg

Op een gedeelde 14e plek wordt deze lijst geopend met @MegaPilot & @NicolaB, beiden met 150 Singles in de pocket. Ook allebei dezelfde Golden Plaque, namelijk van de beruchte missie "Bank's Closed", met de NandroDavids-avatars. Zien we graag, twee leden die het leuk vinden om een keertje mee te doen, gewoon even tussendoor. Dat ze dan de missie pakken waar verreweg de minste Singles te winnen waren, ach dat maakt niet uit. Bedankt voor het meedoen heren, en vergeet niet dat de rest van de missies nog altijd openstaan (al kun je er dan niets meer mee winnen).

#13 met 450 Singles:

2v85m52.jpg

@Bierbuikje, ook een one-hit wonder. Deed mee aan missie 11 en won er goud. Net als de NandroDavids missie was dat blijkbaar een publiekstrekker, want er zijn daar zoveel Golden Plaques uitgedeeld dat de goudprijs bijna onder nul getrokken werd. Anyway, bedankt voor het meedoen, Bierbuikje!

#11 met 500 Singles:

33xgfvq.jpg

&

mv2n4j.jpg

Het leek wel alsof @MeGiant zich speciaal aanmeldde op het forum om één missietje te doen, goud te halen en weer weg te wezen. Als dat zo is geef ik nu een kleine hint aan iedereen om bij de volgende corporation-verkiezingen te stemmen voor een Gang die leden naar het forum lokt. @Mrkwark is natuurlijk vrij bekend, maar die kreeg de smaak pas vrij laat te pakken: bij missie 15. Toch leuk dat jullie een keertje hebben meegedaan, guys! De andere missies blijven nog beschikbaar.

#10 met 875 Singles

2e5qqkz.jpg2dc5r84.jpg

Onze bovenstebeste @Bassieboy35 heeft met twee missies toch een aardig bedrag weten binnen te sprokkelen. Voor alle duidelijkheid, ook op de tweede plaque is het nog steeds de vijfendertigste Bassieboy, het is echter een hels gedoe om die nummers er mooi in te krijgen aangezien die niet in de standaard font zitten, maar gelukkig vond hij het zo ook wel prima. Bedankt voor het meedoen, Bas!

#9 met 1000 Singles:

mtcVfRG.jpg

Het is natuurlijk ook wel te verwachten van een wilde gans, maar @ThunderDuck pakt het slim aan. Hij ziet een missie waarin je een flinke som duiten mee kan winnen en gaat daarin meteen voor goud. Zo komt hij met één smak toch aan 1000 Singles. Het zou ook kunnen komen omdat die hele missie volzat met vulgaire taal verpakt in een hoogstaande vocabulaire. In ieder geval, bedankt voor het meedoen, en probeer voor de grap ook eens een missie waarin een sadomachochistische Minnie Mouse níet met Goofy aan de slag gaat!

#8 met 1417 Singles:

30mua7d.jpg2rfx1t4.jpgal3pqd.jpgoj3xpw.jpg

Dat begint al een aardig galerijtje te worden zo. Maar waar @PatrickW zo veelbelovend begon, werd dat op het eind toch minder. Hij was toch één van de eerste die missie 2 wist te halen, één van de moeilijkste missies uit de begindagen van de Sans Scrupules-blog, toen alles nog echt hardcore was, en je er een hongerloontje voor kreeg als je eindelijk was uitgepuzzeld. PatrickW, je was een graag geziene deelnemer, kies nog eens een openstaand missietje uit als je tijd hebt!

#7 met 1500 Singles:

2nbu35y.jpg142fprm.jpgDfdS2iA.jpg

Zo halverwege het missiesysteem besloot @Ymosky ook een keertje mee te doen, en nog een keer en nog een keer... en elke keer scoorde hij goud. De laatste tijd is hij wat minder aanwezig en dat is jammer, want hij had nog een geduchte tegenstander kunnen worden. Bedankt voor het meedoen! thumbsup2.gif

#6 met 2860 Singles:

KYcCt0k.jpgif4qxi.jpgBMhlyUB.jpgfbltBUU.jpgrumk2s.jpgzsJ60vC.jpgSKqkecH.jpg2jbty4k.jpg

@Asphyxiated, dat was me altijd wat met het nakijken van jouw inzendingen... je wist het altijd voor elkaar te krijgen om nét ergens helemaal op het laatst een foutje te maken waardoor je weer met zilver naar huis moest. Toch wel een mooie achievement dat je als enige van de 10 deelnemers aan missie 11 geen goud wist te halen. Maar oefening baart kunst, letterlijk in dit geval, want alle gouden Plaques die nu op je muur hangen heb je in de meest recente missies weten te halen. Zo wist je altijd onopvallend toch met de elite mee te komen en heb je de 6e plek bereikt. Congratz! icon_mrgreen.gif

#5 met 3560 Singles:

G8uXeII.jpg16bztzr.jpg2u433wn.jpgDXZMoxb.jpg28a81fn.jpgCasfRxY.jpgO1dSSub.jpgXkl7bNv.jpgpoZt8nR.jpg

@MostWantedKid, de laatste tijd alleen nog maar op wanted posters te signaleren want erg actief is hij niet meer. Dat was een tijdje terug wel even anders. Deze meneer de koekepeer heeft zowat al zijn prijzen in één dagje gehaald. Jaja mensen zo kan het ook! Als een raket zoefde hij iedereen in de ranglijst voorbij om ergens binnen te komen waar hij nu staat. Want ja... na die superstrike heeft hij helaas niet meer meegedaan iets waar de bovenste 4 deelnemers maar wát blij mee zullen zijn... bedankt voor het meedoen!

#4 met 5977 Singles:

2rzvq8o.jpg2h3o4rk.jpg9r6ftg.jpgnlrlnn.jpgg4C5Sou.jpgP1zfgjA.jpgfGrZd4p.jpgmsng8z.jpgjv33Yqi.jpgbdpt2h.jpg25fsp3q.jpg2e4i8fc.jpg2whnqcy.jpgqs7cz7.jpg2nhmiah.jpg

Ik weet nog dat Faenty. bij onze eerste missie aan kwam zetten met de ingestuurde antwoorden. Vele grootmachten kwamen ver maar wisten het goud niet te halen. En toen ineens... "omg @Nyltje heeft alles goed". En zo schoot Nyltje als eerste boven iedereen uit. En daarna gaf hij niet op, nee, hij bleef vrolijk doorgaan met meedoen, eigenlijk gedurende de hele rit konden we altijd wel een PB'tje van Nyltje van verwachten. Hij is dan ook ver gekomen, met de vierde plek laat hij vele leden achter zich en dat heeft hij dubbel en dwars verdiend. Bedankt voor je bijdrages! icon_mrgreen.gif

#3 met 6367 Singles:

Sx076UW.jpg348kab8.jpg2eeeucz.jpgwMnUprS.jpg24lkd1g.jpg30wv6fo.jpg8tqcZTE.jpg0kG6CPv.jpgjTBTIUf.jpguvErQBc.jpgoVZ4Htg.jpgSTVY2iO.jpg

Ze zeggen wel eens: "Het is niet alles goud wat er blinkt", maar daar heeft @_Night-Men_ beduidend geen boodschap aan. Deze eend met de pet was er niet vanaf het begin, maar toen hij eenmaal mee ging doen liet ie dat even weten ook. Of beter gezegd, hij liet het niet weten, want hij sneakte iedereen gewoon heel stilletjes voorbij in de ranglijst. Het is dat _Night-Men_ eventjes vergeten was om de laatste missies in te sturen, anders was de kans groot geweest dat hij daadwerkelijk de top zou hebben bereikt. Maar je kunt ze nog altijd inleveren, dat weet je!

#2 met 7127 Singles:

357esg7.jpg33cykis.jpg2ugytl4.jpgs6j51k.jpg1i7he.jpgx6mmpl.jpgvmw31i.jpg7u8XNaa.jpg5yug3n.jpgiohtvs.jpg15r0503.jpgv4tifk.jpg2lt56c1.jpgX2AI3W7.jpgbxpcfsx.jpgQ8kl81v.jpg

@Phoenyxar was van begin tot eind aanwezig, en regelmatig één van de eerste met een inzending. Hij heeft een hele tijd lang aan de top gestaan, vastbesloten om de hoofdprijs te pakken te krijgen. Hij was nooit te bang om de meest obscure missies uit te proberen, en won als enige goud in missie 3 en missie 7 (missie 7.5 niet meegerekend). Phoenyxar, bedankt voor het meedoen, het leek er even op dat jij zou gaan winnen. Wie weet zou het net een verschil hebben gemaakt als je missie 8 nog had gemaakt?

Er is er namelijk ééntje die ALLE missies gedaan heeft, en daarmee ook een score heeft behaald die hij tot het laatst heeft moeten verdedigen... ik heb natuurlijk over:

#1 met 8642 Singles:

zlcdh5.jpgeffq8p.jpg1enpf6.jpg332wm6e.jpg71mxj4.jpg5yn7Wqq.jpgF4AVpbT.jpgAi88Wok.jpgQYrU3wy.jpgwnxYnsy.jpgGdDEBNM.jpg9s6yp1.jpgzYCAxj3.jpg2liwxi0.jpg2cshpip.jpgx53wyd.jpgDjiAK72.jpg

Jawel, hoe kan het ook anders. Als hij wilt winnen, dan gaat hij er ook voor. @NandroDavids heeft van begin tot eind zitten puzzelen, zoeken, peinzen en turen maar het is het waard geweest. Hij leverde nooit half werk af, en kwam soms zelfs met goede antwoorden aanzetten in puzzels waar we die niet eens bewust in hadden gestopt. En nu, naar een jaar lang harde strijd, heeft hij het eindelijk bereikt...

Gefeliciteerd NandroDavids! Je wint een Steam-game ter waarde van maximaal €25,-!

Van harte gefeliciteerd met je prijs! In de statusupdates van Bassss zag ik dat er een aanbieding was voor Freddi Fish-spellen op Steam schijnt te staan, zou je daar voor gaan? Of kies je bewust een game uit die precies 25 euro kost? We zullen het meemaken! We nemen spoedig contact met je op via PB om het allemaal te regelen.

Wij bedanken iedereen voor het meedoen en hopen dat jullie van de missies genoten hebben, en nog van zullen blijven genieten want je kunt ze nog gewoon maken. Je kunt er geen prijzen meer mee winnen, maar je kunt nog wel Plaques winnen. Voorlopig zullen er geen nieuwe missies meer beschikbaar komen, maar wie weet beginnen we nog eens een nieuwe ronde. We lezen graag reacties van deelnemers over wat ze van het missie-systeem vonden, dat stellen we erg op prijs.

Deze blog is bedacht en gemaakt door @Faenty., @Foreigner97, @thebig, @Kloep & @SpacyColours

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Fantastisch van Sans Scrupules dat jullie dit gewoon hebben gedaan! Ik vind dit zeker een prestatie in Gangs and Corporations. De missies waren meestal wel enorm moeilijk van Sans Scrupules, maar ze waren altijd wel harstikke leuk! Hopelijk blijven we nog meer zien van Sans Scrupules! :)

Link to comment

Gefeliciteerd Nandro, maar ook gefeliciteerd Sans Scrupules! :tu: Ondanks dat ik lang niet altijd mee deed (one hit wonder), vind ik het toch fantastisch dat jullie dit hele project zo goed en tot in detail hebben georganiseerd! :tu:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...