Jump to content

Sans Scrupules

  • artikelen
    65
  • reacties
    248
  • bezichtigingen
    68937

Bierbuikje

1877 bezichtigingen

35kredh.gif

De dagen beginnen te lengen, jongeren fietsen 's ochtends vroeg in het donker naar school, de bomen beginnen hun bladen los te laten en de herinneringen aan de korte broek en het strand in Spanje liggen al weer diep begraven onder alle regendruppels die inmiddels zijn gevallen. Terwijl de vogels hun vakantie boeken naar het zonnige zuiden, juffrouwen de eerste voorbereidingen treffen voor de herfsttafel en jij na een dag school of werk weer zeiknat thuis komt is daar ook de tijd aangebroken van gezelligheid. Lekker knus met zijn allen rond de open haard luisteren naar het knetteren van het haardvuur, een warme wollen trui aan, een lekkere kop hete chocomel, de gordijntjes dicht terwijl de regendruppels in de nacht tegen het raam aan tikken.

10zmwzt.jpg

Dit zijn de perfecte ingrediënten om samen met elkaar een oer hollands spelletje te gaan spelen. Het spel dat we hier voor uitgezocht hebben is monopoly en zal plaatsvinden op woensdagavond 30 september rond een uur of 9. Maar ik heb helemaal geen online monopoly zie ik jullie denken, nou daar hebben we een oplossing voor bedacht. Er is een gratis versie van monopoly multiplayer beschikbaar genaamd psmonopoly. Het hoe en wat over installeren vind je in de video hieronder en de download link is hier, details over het joinen volgen op de dag zelf.

Dus wanneer: woensdagavond, 30 september rond een uur of 9. Waar: bij jou thuis. Na afloop: je wordt weer thuisgebracht.

Het inschrijven kan door hieronder een berichtje achter te laten, een pm te sturen of een postduif met bestemming Faenty.

13 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...