Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579259

OWN 434 - Gang Van Zaken


OWN

671 bezichtigingen

9SzWK8u.png

Events

Ja hoor, dat was me nogal een weekje hier bij G&C! Al die schandalen, nieuwe gangs en ongecontroleerde leden... Wat een beleving toch!

"U hebt geen idee waarover ik het heb?" Wel, ik ook niet.

Kijk, er zijn natuurlijk altijd wel activiteiten, een gang heeft eens een intern gesprekje, een spel dat ze spelen, wat onnozelheden hier en daar, daar zijn de gangs ook voor. Maar er zijn maar weinig grote gebeurtenissen. Die zijn er nooit veel geweest, zo eentje per twee weken of zo (en als het echt groot was had het hele forum het bijgevolg ook direct geweten), maar momenteel geen.

De laatste gebeurtenis is de oprichting van Gamers United. Niet dat er iets mis is met de gang, ze kunnen hier in feite ook niets aan doen, maar het is een nogal neutrale gebeurtenis. Wij willen drama! Of toch op een kleine schaal. Een beetje drama zou al leuk zijn. Nee?

Maar wie ben ik om dat te verkondigen, er zal sowieso wel eens iets gebeuren, daar moeten we niet achter zitten.

Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|Weer een extra post waar op cijfertjes kan gefapt worden bij The Underground, waar anders natuurlijk?

wZG5zH4.jpg|TekaLoca had graag dat ik eens wat over Sans Scrupules zei, nu komt het goed uit dat deze gang niets te doen had en dan maar eens een spelletje Monopoly ging spelen. Niet interessant denkt u, maar het resultaat is toch het lezen waard. Tevreden, Mr. Teka?

gun3.jpg|Deze week bij The Hood: Niets. Scroll maar door.

avaqtuv5.png|De Illuminati is zeer gelijkend op The Hood, maar dan net wat mysterieuzer en met een accent dat wij nog niet weten te plaatsen.

15hdd3n.png|Gamers United-leider NickOwnage haalt zo de 250ste post in zijn Gang Talk, laten we hem allemaal lichtjes overdreven gaan feliciteren!

dcrot2.jpg|In mijn vele observerende jaren blijft De Wilde Ganzen mij verwonderen. Ik heb vele pogingen ondernomen om ze correct voor te stellen in dit beperkte format. Is dit gelukt? Ik betwijfel het. Aan allen die ze wilt begrijpen raad ik aan om je eens neer te zetten en alle voorgaande pagina's te lezen. Ja, allemaal. En liefst nu, hop hop![/table]

RYXRi0f.png

8 reacties


Recommended Comments

Naast het Monopoly-spelletje, was er ook nog een MTA-event van TU en SS... :7 qua opkomst misschien niet de meest memorabele MTA-event aller tijden, maar toch iets wat mij het vermelden waard lijkt.

Link to comment

Naast het Monopoly-spelletje, was er ook nog een MTA-event van TU en SS... :7 qua opkomst misschien niet de meest memorabele MTA-event aller tijden, maar toch iets wat mij het vermelden waard lijkt.

De volgende keer beter in elkaar zetten zodat we niet met maar 6 van de 35 er zijn... :7

Link to comment

Twee? :O

Als ik bij Nieuwe Inhoud kijk, en dan links het tabje Blogs selecteer, dan staan er vijf sterren, en hier in de blog staan er drie. Dat is natuurlijk alsof je in een foldertje een vijf-sterren restaurant ziet staan, om uiteindelijk in het echt bij een simpel eettentje terecht te komen.

Oh well, niet dat je de blogratings echt serieus kan nemen. :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...