Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,527,580

OWN 434 - Gang Van Zaken


OWN

565 views

 Share

9SzWK8u.png

Events

Ja hoor, dat was me nogal een weekje hier bij G&C! Al die schandalen, nieuwe gangs en ongecontroleerde leden... Wat een beleving toch!

"U hebt geen idee waarover ik het heb?" Wel, ik ook niet.

Kijk, er zijn natuurlijk altijd wel activiteiten, een gang heeft eens een intern gesprekje, een spel dat ze spelen, wat onnozelheden hier en daar, daar zijn de gangs ook voor. Maar er zijn maar weinig grote gebeurtenissen. Die zijn er nooit veel geweest, zo eentje per twee weken of zo (en als het echt groot was had het hele forum het bijgevolg ook direct geweten), maar momenteel geen.

De laatste gebeurtenis is de oprichting van Gamers United. Niet dat er iets mis is met de gang, ze kunnen hier in feite ook niets aan doen, maar het is een nogal neutrale gebeurtenis. Wij willen drama! Of toch op een kleine schaal. Een beetje drama zou al leuk zijn. Nee?

Maar wie ben ik om dat te verkondigen, er zal sowieso wel eens iets gebeuren, daar moeten we niet achter zitten.

Updates from the Scene

[table=border]Phoenix1.jpg|Weer een extra post waar op cijfertjes kan gefapt worden bij The Underground, waar anders natuurlijk?

wZG5zH4.jpg|TekaLoca had graag dat ik eens wat over Sans Scrupules zei, nu komt het goed uit dat deze gang niets te doen had en dan maar eens een spelletje Monopoly ging spelen. Niet interessant denkt u, maar het resultaat is toch het lezen waard. Tevreden, Mr. Teka?

gun3.jpg|Deze week bij The Hood: Niets. Scroll maar door.

avaqtuv5.png|De Illuminati is zeer gelijkend op The Hood, maar dan net wat mysterieuzer en met een accent dat wij nog niet weten te plaatsen.

15hdd3n.png|Gamers United-leider NickOwnage haalt zo de 250ste post in zijn Gang Talk, laten we hem allemaal lichtjes overdreven gaan feliciteren!

dcrot2.jpg|In mijn vele observerende jaren blijft De Wilde Ganzen mij verwonderen. Ik heb vele pogingen ondernomen om ze correct voor te stellen in dit beperkte format. Is dit gelukt? Ik betwijfel het. Aan allen die ze wilt begrijpen raad ik aan om je eens neer te zetten en alle voorgaande pagina's te lezen. Ja, allemaal. En liefst nu, hop hop![/table]

RYXRi0f.png

 Share

8 Comments


Recommended Comments

Naast het Monopoly-spelletje, was er ook nog een MTA-event van TU en SS... :7 qua opkomst misschien niet de meest memorabele MTA-event aller tijden, maar toch iets wat mij het vermelden waard lijkt.

Link to comment

Naast het Monopoly-spelletje, was er ook nog een MTA-event van TU en SS... :7 qua opkomst misschien niet de meest memorabele MTA-event aller tijden, maar toch iets wat mij het vermelden waard lijkt.

De volgende keer beter in elkaar zetten zodat we niet met maar 6 van de 35 er zijn... :7

Link to comment

Goeieee Phoeny. Je kon ook zeggen dat Dean me uit SS heeft gekickt ofzo. Beetje zelf een verhaal uitvinden. Dit moet meer een roddelkrant worden :tu:

Link to comment

Hmmm, niet dat het veel uitmaakt, maar hier heeft deze rubriek een drie-sterren rating, maar op de blog-pagina staan er vijf bij. :?

Link to comment

Twee? :O

Als ik bij Nieuwe Inhoud kijk, en dan links het tabje Blogs selecteer, dan staan er vijf sterren, en hier in de blog staan er drie. Dat is natuurlijk alsof je in een foldertje een vijf-sterren restaurant ziet staan, om uiteindelijk in het echt bij een simpel eettentje terecht te komen.

Oh well, niet dat je de blogratings echt serieus kan nemen. :7

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...