Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,526,027

OWN 434 - OWN Sprak Met...


OWN

494 views

 Share

MHB4gPu.png

RUBENN

Audi%20TT%20mk1%20front_2.png

Ik ben Ruben, 21 jaar en kom uit het leuke Gelderland. Afgestudeerd als grafisch designer en werk nu bij een webshop. Ik speel nog amper drie jaar GTA.

emo.gif Begonnen met VC, daarna CTW en nu SA, waar ik me nog steeds mee vermaak. icon_mrgreen.gif

Ik wist meteen dat het echt wat voor mij was.

Ik ben altijd al aan het tekenen geweest. Het begon met auto’s tekenen, thuis en op school tijdens de les, tot irritatie van de leraren omdat ik alle toetsblaadjes vol tekende. emo.gif In 2010 begon ik aan de studie grafisch vormgeven. De jaren ervoor interesseerde de reclamewereld mij ook al, maar tijdens de open dagen van mbo-scholen kreeg ik pas echt een duidelijker idee hoe die wereld in elkaar zat. Ik wist meteen dat het echt wat voor mij was. Dat ik designer ben werd op het forum ook positief ontvangen, vandaar dat ik me steeds meer naar de graphics-fora focuste.

De tijd die overblijft werk ik en zit ik op dit forum, maar buiten het forum liggen m’n interesses bij vrienden, beetje gamen, films, muziek en natuurlijk tekenen. Waarvan de laatste tijd vooral digitaal, al probeer ik vaker 't papier erbij te pakken. En natuurlijk m’n auto, leuke ritjes maken. De tijd die overblijft werk ik en zit ik op dit forum. Daar ben ik buiten je genoemde delen actief in de de GTA’s; SA en ouder, én de stamkroeg af en toe wat spammen.

"Ik joinde The Underground, omdat het een vreemde maar toffe club gekken is..."

Ik joinde The Underground, omdat het een vreemde maar toffe club gekken is, in zowel de Gangtalk als Skypetalk. De andere gangs waren voor mij wat te serieus, zoals SS puh2.gif Ik werd ook door Narukami gevraagd om te joinen, toen mocht ik natuurlijk geen ‘nee’ zeggen.

Fijne avond nog en veel plezier met de rest van deze OWN!

CXHarWn.png

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...